Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

SOR ortopeda (1) Po doznaniu kontuzji korzystałam z usług na sor i jestem wdzięczna lekarzom... Kontuzjowana Patologia i poród (1) Do szpitala trafiłam w 38 TC z cholestazą ciążowa. Podawano mi leki aby... Kasia Poród na Zaspie ze znieczuleniem - polecam! (1) Szczerze polecam poród na Zaspie ze znieczuleniem zewnątrzoponowym. Rodziłam... Mama
Patologia na oddziale ginekologicznym (1) Stanowczo nikomu nie polecam. Trafiłam na oddział ginekologiczny!! będąc w... Rozczarowana SOR na Zaspie czyli Super Obsługa Ratunkowa (1) Moja mama spędziła ostatnio kilkanaście godzin(nocnych) na oddziale... Jacek syn Alicji Chirurgia ogólna - lekarze (1) Moja mama była w tym szpitalu - operacja po pękniętym wrzodzie. Codziennie... #ew Oddział położniczy bardo POLECAM (1) W czerwcu rodziłam córeczkę na Zaspie; chciałabym serdecznie podziękować... Ania nie (1) Sor ginekologiczno polozniczy na zaspie to masakra. Nikt nie szanuje czasu... monika Porodowka i ginekologia (1) Urodziłam rok temu w szpitalu na zaspie synka i jak będę rodziła drugie... Ana SOR Zaspa - Chirurgia. Omijajcie szerokim łukiem. (2) Czas oczekiwania na przyjęcie z żółtym paskiem ponoć do godziny:) wzięto pod... Pacjentka SOR-u Witecki ortopeda (1) : Omijać tego typa z daleka. Obojętny, znudzony pacjentem traktuje ludzi jak... Jan Najgorsza obsługa sor w chirurgii (2) Mój tata wyszedl ze szpitala 09.09.2015 gdzie mial operacje na pecherz... beata sor chirurgia - kompletny brak profesjonalizmu i zwykłej empatii (1) W środę rano do szpitala przywieziono w strasznych bólach 81-letnią kobietę.... Magda SOR czyli Szpitalny Oddział Ratunkowy OMIJAĆ z daleka (5) wczoraj mój tata był na SOR za Zaspie. To co tam zobaczyłam woła o pomstę do... Jola nie ma lepszej opieki nad wcześniakami (1) Odział Neonatologiczny w szpitalu na Gdańskiej Zaspie już na zawsze... Maciej Polecam (1) Witam Pech chciał że wczoraj musieliśmy zawieźć syna na pogotowie (powieka... Monika Nie polecam (1) Co prawda rodziłam w tym szpitalu cztery lata temu to z tego co się... Agnieszka Dr Monika Buchajewicz - neurolog, Szpital Specjalistyczny Św. Wojciecha, izba przyjęć. (1) Dyżur 17 czerwca 2015 r. Jestem z wiekową mamą na izbie przyjęć. Lekarz z... Maria Olszewska tEN SZPITAL TO UMIERALNIA NEPISZE NA JAKIM ODDZIALE BO JAK WIDZIAŁEM TO ONE WSZYSTKIE PODOBNE (6) remontu tutaj nie było od 20lat teraz tylko robia ocieplenie a 10lat temu... PACJENT Rezonans magnetyczny (1) Polecam rezonans w szpitalu na zaspie, przesympatyczna obsługa i krótki czas... A