Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

SOR czyli Szpitalny Oddział Ratunkowy OMIJAĆ z daleka (5) wczoraj mój tata był na SOR za Zaspie. To co tam zobaczyłam woła o pomstę do... Jola nie ma lepszej opieki nad wcześniakami (1) Odział Neonatologiczny w szpitalu na Gdańskiej Zaspie już na zawsze... Maciej Polecam (1) Witam Pech chciał że wczoraj musieliśmy zawieźć syna na pogotowie (powieka... Monika
Nie polecam (1) Co prawda rodziłam w tym szpitalu cztery lata temu to z tego co się... Agnieszka Dr Monika Buchajewicz - neurolog, Szpital Specjalistyczny Św. Wojciecha, izba przyjęć. (1) Dyżur 17 czerwca 2015 r. Jestem z wiekową mamą na izbie przyjęć. Lekarz z... Maria Olszewska tEN SZPITAL TO UMIERALNIA NEPISZE NA JAKIM ODDZIALE BO JAK WIDZIAŁEM TO ONE WSZYSTKIE PODOBNE (6) remontu tutaj nie było od 20lat teraz tylko robia ocieplenie a 10lat temu... PACJENT Rezonans magnetyczny (1) Polecam rezonans w szpitalu na zaspie, przesympatyczna obsługa i krótki czas... A Patologia ciązy i położnictwo (1) Właśnie wyszłam ze szpitala i bardzo chętnie podzielę się tym co tam się... XYZ trzeba mieć zdrowie żeby chorować dożywotnio (2) od kilku dni ponownie próbuje wbic się do rejestracji do poradnii... Pacjentka fachowa obsługa (1) Przebywałem dwukrotnie w Szpitalu, na Szpitalnym Oddziale Ratunkowym szybko... pacjent Oddział Otolaryngologii- super profesjonalna ekipa! (1) Bardzo, bardzo dziękujemy panu ordynatorowi Mostowskiemu oraz wszystkim... Ewa Porodówka (2) W dniu wczorajszym w Szpitalu na Zaspie przyszedł na świat mój Syn.... Michał L. Oddział kobiecy chirurgii ogólnej 3.03-7.03.2014 (7) Mam traumę po pobycie na tym oddziale. Pojechałam na izbę przyjęć z... Nigdy więcej! Komunistyczne podejście do pacjenta (1) Po porodzie naturalnym miałam niemiłą przyjemność bycia na oddziale... T. Podziekowania (1) Właśnie spędziłem kolejny raz (taka przypadłość) kilka dni na oddziale... Jan P. ...masakra!!!!! (1) Trafilam tu niestety. ZACOFANE MIEJSCE GDZIE LECZY SIE LUDZI GDZIE RODZĄ SIE... ...pi Maskara (2) Nie polecam chorować a tym bardziej trafić do własnie tego szpitala, obsługa... zbulwersowana pacjentka Oddział ginekologiczny. (2) Byłam pacjentką Oddziału Ginekologicznego. Wybrałam ten szpital, gdyż mając... Joanna klauzula braku sumienia i chamstwo (10) w piątek pojechaliśmy do szpitala poprosić o tabletkę 72h po. ja mam 30lat.... Andrzej_ER szpital zaspa (2) co się dzieje w szpitalu na zaspie brak ochrony w szpitalu bezdomni i inni... lechu060