Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Rejestracja do oddziału urologicznego (1) Telefon To jest SOR (1) Witam. Byłam kilkukrotnie pacjentka Soru na zaspie. Oczywiście tłok ludzi...... Małgorzata P. Porodowka i oddział poporodowy (1) Po 10 latach rodziłam swoje drugie dziecko, tez na Zaspie. Zmieniło się... Alina
Ocena opieki medycznej w SOR (3) W dniu 22.06.2015r. Moja żona trafiła, z poważnym schorzeniem,do SOR pod... Andrzej Szelest porod Zaspa grudzień 2016 (1) Na Zaspie rodziłam swoje drugie dziecko. Polecam z czystym sumieniem.... mama Edward - opinia (2) Leżałem w akademii medycznej w ubiegłym roku, jedzenie było niedobre, ale to... Edward Profesjonalna opieka (2) Podziękowanie Doktor Urszuli Kozak, ordynatorowi oddziału okulistyki szpitala... Krystyna B SOR (3) Szczerze odradzam wizyty w tej mordowni około 7-8 temu trafiłem na sor po... Kamil Wspaniały personel diagnostyki obrazowej (2) Podziękowania dla p.Agaty z pracowni RTG za świetną organizację,pomoc i... mm Poród (1) Rodziłam 24 lipca 2016 roku :) od godziny 20.40 do 23.40 :) poród siłami... Beata Poród (1) Poród ze znieczuleniem zewnatrzoponowym super sprawa. Naprawdę polecam. Pań... Karolina Odradzam (1) Pomijając czas oczekiwania na przyjęcie na porodówkę, obsługa porodu była... Aga Porodówka (2) Urodziłam tu drugi raz, tym razem trafiłam na przecudowną Panią Basię Nowak -... AH Polecam (1) W szpitalu na Zaspie rodziłam w październiku 2015. Miałam pewne obawy, ale... Agata PORODÓWKA (1) Polecam porodówkę na Zaspie wszystkim wahającym się przy wyborze szpitala! W... Kama SOR ???????? (1) Dzisiaj byłem z 85 letnim staruszkiem atak kolki nerkowej ,co pół godziny... IRO Polecam poroddówkę (1) Z czystym sumieniem polecam poród na zaspie, rodziłam tam 2 razy i moje... Mamoośka POLECAM! (1) Nigdy nie zostaliśmy otoczeni taką opieką jak tam. Wiele różnych rzeczy się... A&C chirurgia ogólna (1) serdeczne podziękowania pracownikom SORu, którzy w nocy z 2-3 XI 2015r... barbara dr Monika Buchajewicz neurolog na izbie przyjęć (8) Ogromne podziękowania dla Pani neurolog Moniki Buchajewicz za nieprzeciętną... Ewa