ODDZIAŁ WEWNĘTRZNY -Szpital Zaspa

Oddział Wewnętrzny (II piętro) ,szpitala na Zaspie tragiczny.
Czasy PRLu. !!!!
Odziałdo remontu całkowitego !!
Personel pielęgniarski robi łaske że coś zrobi przy przy pacjencie.
Głośne zbędne komentarze personelu pielęgniarskiego.
Wymądrzanie sie na okrągło. A przydałby sie troche pokory i skromości .
Pani oddziałowa poprostu tragedia, Nie umie rozmawiać ze swoimi pielęgniarkami, siedzi w swoim gabinecie i nic nie robi,
poza sprawami papierkowymi.

Brak Empatii,pokory i zrozumienia na każdym kroku.
Poza tym bałagan,chaos na oddziale jak sie na to patrzy jako osoba trzecia.
Rozwiązanie: wymiana personelu na nowy , wyremontowanie oddziału.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ODDZIAŁ WEWNĘTRZNY -Szpital Zaspa

To są rządy w nowoczesnym wydaniu pod tytułem; zarządzanie wg. pani Paszko niby dyr.ds.pielęgniarstwa.To ona kreuje i dobiera nowe wydanie oddziałowych.Panią Paszko tez nic nie interesuje na poziomie pielęgniarskim.Tekst w rodzaju cytuje;to pani chciała byc oddziałową więc musi sobie pani radzic, jest stałym tekstem. Zmiana szpileczek i sukienek to jej główny problem.Ktos ja wykreował i daje na to przyzwolenie.Pielęgniarek dramatycznie brakuje i nie ma dalej do tego zawodu szacunku .We własnym gronie i miejscu pracy bardzo żle się dzieje. Oszczednosci z połączenia oddziałow wen. zerowe a burdel niezły.Rządy w tym szpitalu to dno na każdym poziomie,patrz przychodnia .To co tam prezentuje soba nowa pani przełożona znajdzie niebawem oddzwięk w sądzie pracy.A to wszystko za sprawa decydentów którzy są bezkarni,może już niedługo .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

a okulistyka.. to dno już całkowite.. pojdziesz dwa razy to wręcz można odnieść wrazenie ze ci starszi lekarze wręcz mowi po co mi pan pani wręcz d... zawraca..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

daj kase na remont to pewnie zaczną nawet jutro.personelu mało , przepracowany a jednak życzliwy , pomocny. leżałem widziałem więc wiem z autopsji. leżeli moi rodzice więc wiem z punktu obserwatora. gorzej z innymi pacjentami i ich wiecznie roszczeniowymi rodzinami . na szczęście to mały odsetek. przy rodzicu nic nie zrobią nawet wody czy czystej koszuli nie przyniosą a aferę rozkręcą o malutką plamkę na pościeli . wstyd i żenada. więc zastanów się nad sobą i przestań krytykować ludzi ,którzy pracują ponad ludzkie możliwości i jeszcze potrafią tak z sercem i zaangażowaniem pochylić się nad cierpiącym pacjentem. brawo personel wewnętrznego 2.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4