chirurgia - zadowolony
Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalną i troskliwą opiekę wszystkim lekarzom, w szczególności ordynatorowi oraz chirurgom Jerzemu Sysowi, Romanowi Grabickiemu i p.Guzikowi. Na codziennym obchodzie ordynator interesuje się stanem zdrowia swoich pacjentów a lekarze odwiedzają ich kilka razy dziennie co daje poczucie, że jest się pod okiem fachowców.
Na podziękowania zasługuje również Pani oddziałowa i (z małymi wyjątkami :)) pielęgniarki, które są bardzo miłe, serdeczne i zapracowane.
Pomimo ewidentnego braku dobrych warunków pracy (oddział na pewno wymaga remontu) personel wykazuje pełne zaangażowanie w sprawy pacjentów.
Moja opinia poparta jest trzykrotnym pobytem na oddziale chirurgii i za każdym razem byłem zadowolony z opieki lekarskiej.
Serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Jan Putrycz
Na podziękowania zasługuje również Pani oddziałowa i (z małymi wyjątkami :)) pielęgniarki, które są bardzo miłe, serdeczne i zapracowane.
Pomimo ewidentnego braku dobrych warunków pracy (oddział na pewno wymaga remontu) personel wykazuje pełne zaangażowanie w sprawy pacjentów.
Moja opinia poparta jest trzykrotnym pobytem na oddziale chirurgii i za każdym razem byłem zadowolony z opieki lekarskiej.
Serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Jan Putrycz