chirurgia - zadowolony

Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalną i troskliwą opiekę wszystkim lekarzom, w szczególności ordynatorowi oraz chirurgom Jerzemu Sysowi, Romanowi Grabickiemu i p.Guzikowi. Na codziennym obchodzie ordynator interesuje się stanem zdrowia swoich pacjentów a lekarze odwiedzają ich kilka razy dziennie co daje poczucie, że jest się pod okiem fachowców.
Na podziękowania zasługuje również Pani oddziałowa i (z małymi wyjątkami :)) pielęgniarki, które są bardzo miłe, serdeczne i zapracowane.
Pomimo ewidentnego braku dobrych warunków pracy (oddział na pewno wymaga remontu) personel wykazuje pełne zaangażowanie w sprawy pacjentów.
Moja opinia poparta jest trzykrotnym pobytem na oddziale chirurgii i za każdym razem byłem zadowolony z opieki lekarskiej.
Serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Jan Putrycz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chirurgia - zadowolony

Też tam byłem . Na oddziale chirurgii,same plusy ,no może mały remont.Ale na wczasy tam nie przyjechałem tylko na operację przepukliny.Opieka medyczna super zwłaszcza dr. EWA KLIMKIEWICZ WIESIOłEk, myślę że nie przekręciłem nazwiska. Operowała mnie młoda lekarka ale o wielkim sercu.Z wielkim szacunkiem Z Leżoń
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba byliśmy na innych oddziałach lub p.Putrycz wspomógł swoje pobyty w znany od czasów Fenicjan sposób.Akurat obydwoje panowie G mają najgorszą opinię jeśli chodzi o fachowość. A to interesowanie się (kilka razy na dzień) stanem pacjenta przez ordynatora i lekarzy to kpiny (no chyba że j/w Fenicjanie). Co do pielęgniarek to fakt ,z 2-3 przypadki na wszystkie zmiany to pomyłki w wyborze zawodu. Moja ocena ogólna w skali 1-10 to 4 (największy wpływ na ocenę ma opóźnienie pilnej operacji-zagrożenie życia lub ciężkie powikłania-o 24 godziny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i bądź, człowieku, mądry i wiedz, komu wierzyć - taka beznadziejna ta chirurgia czy wcale nie. Prawda pewnie - jak zwykle - leży pośrodku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

opinia pana Jurka jest bliska prawdy,dodałabym więcej złych ocen
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1