Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Oddzial Kardiochirurgii Dzieciecej (1) Co miesiac jestesmy tam z naszym synkiem... Pokonujemy prawie 400 km i... Pacjenci Trakt porodowy i oddział położniczy - polecam (2) Rodziłam tydzień temu w szpitalu św.Wojciecha i chciałabym polecić to miejsce... Marta Gdańsk, Jana Pawła II 50 ODDZIAŁ WEWNĘTRZNY (1) Ciężka praca pielęgniarek niedoceniana przez pacjentów posiłki smaczne... ADAM S
Oddział wewnętrzny (3) Opieka na niskim poziomie, zarówno lekarska jak i pielęgniarska. Pacjenci... Pacjent SOR PEDIATRIA (1) Jesteśmy pod wielkim wrażeniem sprawnie działającej placówki medycznej. Miło... elizadaria Porodowka i poloznicz izba przyjęć (1) Profesjonalna placówka z wykwalifikowanym personelem. Niestety położnicza... Tata Porodówka oraz oddział poporodowy (3) Niestety zdecydowałam się na porod na Zaspie. Porod skończył się cesarka. W... A.niepolecajaca Dziękuję za opiekę! (1) Bardzo dziękuję Pani Doktor Agacie Kamińskiej z Oddziału Okulistyki za trafną... Arkadiusz Sor podziekowania (1) Chciałabym podziękować personelowi Soru który pełnił dyżur 7.05 i 8.05... Anna Ł. córka Zofii S Porodówka Zaspa (1) Nie mogłam wymarzyć sobie lepszej położnej przy porodzie - złota kobieta!!!... Ola Oddział Ginekologiczny! (1) Polecam Oddział Ginekologiczny na Zaspie! Nowy Ordynator Ginekologii i nowe... Iwi Porodówka/oddział położniczy (1) Rodziłam na początku miesiąca, napiszę tak-na sali porodowej trafiła mi się... magdalena Patologia ciąży i porodowka (1) Personel szpitala na bardzo wysokim poziomie, wykwalifikowani lekarze ktorym... Magda oddział patologii ciąży (1) Musiałam mieć zabieg łyżeczkowania po poronieniu i niestety zostałam źle... pacjentka Poród na zaspie- polecam. (1) Na patologii położne ok. Jeżeli chodzi o porodówkę to byłam zachwycona. Na... Ja stomatologia dr.ratajczak (1) zycze każdemu pacjentowi takiego lekarza jak dr.Ratajczak wspanialy... bartosz Nie polecam porodowki (2) Nie polecam w tym szpitalu porodówki to co tam przeszłam nie da opisać się w... Ania Poród i pobyt na oddziale Położnictwa (1) Postawę położnej i lekarza podczas porodu oceniam bardzo dobrze. Wbrew... Ewelina D. Oddział ginekologiczny (1) Miłe i profesjonalne podejście. Serdeczne podziękowania dla personelu nocnej... Pacjentka tragedia!!!! (1) Po raz trzeci trafiłam do tego szpitala i ten sam scenarusz. Kompletna... kobieta