Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Agata - opinia (2) Pani Anna L -przełożona lekarek z oddziału pediatrycznego nie potrafi panować... Agata Zdzisław - opinia (1) Byłem pacjentem na wydziale ortopedii jestem mile zaskoczony pomieszczeniem... Zdzisław Jarosław Rakowski - opinia (1) Byłem pacjentem w szpitalu na Zaspie i mój Tata też, personel i lekarze... Jarosław Rakowski
Magda Walczak - opinia (1) Chciałabym podziękować cudownym lekarzom ze szpitala na Zaspie, dr Suwała i... Magda Walczak Kasia - opinia (1) Z całego serca dziękujemy Panu Doktorowi Jackowi Wydrze oraz całemu zespołowi... Kasia Krzyszyof - opinia (1) Moja ocena odnosi się jedynie do izby przyjęć. Podobno pacjenci mają być... Krzyszyof miroslaw - opinia (1) beznadziejnie dlugi czas oczekiwania na wynik angio-tk tetnic wiencowych tym... miroslaw andrzej - opinia (1) Polecam sam dziś tam przebywałem miła i sympatyczna obsługa andrzej Andrzej Spała - opinia (1) Z okazji święta pielęgniarek jeszcze raz pragnę serdecznie podziękować... Andrzej Spała Anna - opinia (1) W lutym miałam laparoskopie woreczka żółciowego bardzo miła obsługa na... Anna Sierota - opinia (1) Podpisuje się pod komentarzem o dr Romańczuku. Miałam wątpliwa przyjemność... Sierota Ewa - opinia (1) Polecam pielęgniarki położne bardzo pomocne. Młoda kadra nie spodziewałam się... Ewa Magdalena - opinia (1) Rewelacyjna obsługa przez lekarzy i pielęgniarki na szpitalnym oddziale... Magdalena Sabina - opinia (1) Jesteśmy z mężem pacjentami w Poradni u lekarza rodzinnego p.Moniki Kukuć... Sabina Szpital Zaspa Chirurgia B (2) . Chcę podziękować lekarzom i Paniom pięlęgniarkom za wspaniałą... Halina Sajenko Ginekologia-masakra (2) Trafiłam do szpitala z powodu kłucia i bólu nad brzusza/ pod piersiami. Pani... Zniesmaczona. Halna - opinia (2) Moja mama miała problem z niewydolnością nerek. Utrzymywana była tylko dzięk... Halna Piotr - opinia (1) Zachowam dla siebie. Nie można oceniać wszystkich jednakowo. Ale napewno... Piotr Elżbieta - opinia (1) Leżałam na oddziale wewnętrznym na parterze z ciężką posocznicą... Elżbieta Zadławienie jedzeniem. (4) Teść został zabrany przez karetkę pogotowia z objawami : krwawe wymioty ,... Zenon