New Port

Restauracje

Gdańsk, Wilków Morskich 16B

Kolejarz - opinia (1) Super miejsce w nieoczywistej okolicy. Dobra pizza, ogromne dania w... Kolejarz Marycha - opinia (1) Wielkie porcje, smaczne i świeże. Nowoczesny wystrój, dobra lemoniada. Warto... Marycha Iggy - opinia (1) Ależ mi smakowało fish&chips. Panierka chrupiąca, ryba soczysta, świetne... Iggy
Agnieszka - opinia (1) Najlepsza pizza w miescie, gorąco polecam. Najlepiej sami zobaczcie,... Agnieszka Jana - opinia (1) Pyszne jedzenie, miła atmosfera. Goronce polecam Jana Zadowolony gość - opinia (1) Smacznie, rewelacyjna obsługa, czysto i przyjemnie Zadowolony gość Leszek i Rodzina - opinia (1) Nowy Port to dzielnica z portowym klimatem. New Port to lokal z Nowego Portu.... Leszek i Rodzina KAMA - opinia (1) Byłam z przyjaciółką na obiedzie, obsługa przesympatyczna, lokal przyjemny i... KAMA Zadowolony klient - opinia (1) Uwielbiam dzielnice Nowy Port i cieszy mnie to, że powstała tutaj Restauracja... Zadowolony klient Maciej - opinia (1) Odwiedziliśmy New Port w niedzielne popołudnie dużą grupą, bo razem z dziećmi... Maciej Elzbieta - opinia (1) Odbiór osobisty na ustaloną godzinę . Niestety burgery ,,wszystkie cztery... Elzbieta Paula - opinia (1) Restauracja godna polecenia. Pyszne jedzenie, świeże produkty znakomita... Paula Karolina - opinia (2) Pyszne jedzenie w klimatycznym miejscu. Ceny odpowiednie do jakości dań.... Karolina