New School Tattoo

Studia tatuaży

Gdańsk, Świętego Ducha 31A/35

! (1) Po długim poszukiwaniu studia, trafiłem do new school. Polecam każdemu, pełen... Mateusz !!! (1) Zanim zdecydowałam się na to studio, zrobiłam mały zwiad po studiach w... kattie nie polecam (3) chcialem zrobic tatuaz w tym studiu ale widok psa w studiu mnie zniechecil,... T.
PLECAM !!! (1) Jestem bardzo zadowolony. Bardzo polecam owe studio tatuażu bardzo dobre... Kamil :) SUPER!!! (1) Jestem bardzo zadowolona. To był mój pierwszy tatuaż i fajna atmosfera w... Trzy Chińskie Literki SUPER SUPER SUPER (1) Jestem po prostu super zachwycona. To był mój pierwszy tatuaż, na który... anibyk SACHAR TO DOBRY CHLOPAK (1) A CO ZA TYM IDZIE RZETELNY, OPANOWANY , PRACOWITY. POZDRO . POWODZENIA KP nie ma lepszego salonu (1) tak jak w tytule. Moze mam puki co tylko jeden tatuaz ale wiem ze nastepny/e... sarna rewelacja :) (1) Profesjonalne podejście do klienta, miły personel, porządnie robione tatuaże... skorpka super!!!!!!!!!! (1) pełen profesjonalizm , robiłam tu Swój pierwszy tatuaż i jestem BARDZO... PAULINA magik - opinia (1) ostatnio robilem tu tatuaz i wyszlo super.swietna ekipa iprzedewszystkim... magik Super chruper!!:)) (1) Mój tatuażyk jest MEGA śliczny bajer, już nie pierwszy..;D Polecam każdemu!!!;] MALA0069 Pełen profesjonalizm (1) Polecam to studio w 100%, czysto, przystępne ceny, profesjonalna obsługa,... Kasia wypas (1) z****iscie widmo Pełen profesjonalizm (1) Polecam to studio w 100%, czysto, przystępne ceny, blisko centrum i last but... Kamila