New School Tattoo

Studia tatuaży

Gdańsk, Świętego Ducha 31A/35

wytatuowany - opinia (1) Wysokie standardy higieny. Kreatywność, doradztwo, profesjonalne wykonanie.... wytatuowany Tatuaż - opinia (1) Super atmosfera, pełen profesjonalizm. Tatuaż jeszcze się goi, ale już mogę... Asia tauaż (1) Bardzo miła atmosfera.Profesjonalizm w każdym calu.Piękny tatuaż.Obaj panowie... ania g
Yen - opinia (1) Świetne miejsce :) ! Obsługa przesympatyczna, studio zadbane i czyste, a... Yen piercing (1) Robiłam tam kolczyk dermalny. Obsługa wykazuje się bardzo profesjonalna... Madam Sate Polecam (1) Naprawde bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście i swietnie wykonany... D. Kolczyk (1) Chcesz zrobić kolczyk gdziekolwiek ?? To studio dla Ciebie !! Polecam i... Agata Studio na 6 z duzym plusem. (1) Bylem 2 razy dawno temu, niedlugo chce sie wybrac na nastepne dziabanie Ariel Super! (1) Świetne miejsce na zrobienie swojego pierwszego tatuażu. Mój jest świetnie... Natalia MEGA POZYTYWNIE (1) Bez znaczenia czy robisz tatuaż czy instalujesz sobie kolczyk będzie zrobiny... Imek Jestem bardzo zadowolony! (1) Dobra atmosfera,Sławek to porządny gość!To co jest napisane na stronie Studia... Dominik Super,super!!!! (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym studiu,i chyba nie ostatnia.Miła... Anka Termin (1) Witam, możecie mi powiedzieć czy trzeba się dużo wcześniej umawiać zamin... natalii ZNALAZŁEM SWOJE STUDIO (1) W zasadzie podzielam wszystkie pozytywne opinie umieszczone przez moich... Michał NSZ Solidna robota! (1) Tatuaży zrobionych u Sławka nie będziesz sie wstydził na żadnym konwencie,... arczon 100 % POLECAM !!! (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon tatuażu !!! Profesjonalna i miła... Darek ( trzy literki ) SUPERRR (1) TATUAZ WYKONANY CUDOWNIE, PROFESJONALNIE, FINEZJA :)))) ALICJA Jak najbardziej polecam - pełen profesjonalizm! (1) Mój tatuaż, wykonany wczoraj w tym studiu jest idealny, wykonany precyzyjnie... Patrycja REWELACJA (1) Co tu pisać. Podpisuję się pod wszystkimi "szóstkami" wyżej. Byłam po raz... Dorota Arek - opinia (1) Higiena na najwyższym poziomie. Doradztwo pierwsza klasa. Jakość wykonania... Arek