A - opinia (1) Od dłuższego czasu męczyłam się z trądzikiem ale nigdy nie byłam do końca... A Karolina - opinia (1) Piękny zadbany sterylny gabinet, Pani kosmetolog rzeczowa konkretna a do tego... Karolina DLa ciała i duszy... (1) Bardzo miłe miejsce, czułam się bardzo komfortowo, zabieg wykonany starannie,... Aga
Polecam! (1) Szczerze polecam.. zabieg wykonany dokładnie i profesjonalnie i do tego w... A.T sanczo - opinia (1) Z czystym sumieniem mogą polecić ten salon. Pani kosmetolog Dagmara jest... sanczo Profesjonalny Gabinet! (1) Super Gabinet, Pani kosmetolog bardzo miła i delikatna, profesjonalnie... D.S. ania - opinia (1) Polecam bardzo gorąco ten gabinet,super wystrój bardzo klimatyczny,miła... ania Bardzo dobry gabinet ! (1) Chciałabym bardzo polecić usługi tego gabinetu. Nie co że profesjonalnie, to... Kasia szczerze polecam :) (1) Byłam dziś pierwszy raz w tym salonie z kuponem groupona. Musze przyznać, ze... Kasia Polecam (1) Bardzo fachowa obsluga. Pani wykonujaca zabieg nie tylko jest mila, ale co... Gdynianka Serdecznie polecam! (1) Można powiedzieć, że jestem ju stałą klientką, a jesli nie to na pewno... Sopocianka Polecam (1) Trafiłam do New Skin z polecenia koleżanki, która od lat jest stałą (i... klientka a c - opinia (1) Moja przygoda z niedoskonałościami trwa już dosyć długo. Przeszłam 6... a c