Dziekuje (1) mila obsluga, projesjonalne podescie. paukas Jedno z moich ulubionych miejsc w Trojmiescie. (1) Jedno z moich ulubionych miejsc w Trojmiescie. Profesjonalna i miła obsługa,... Monika Całkowite zaufanie (2) Jestem stałą klientka new skin clinic i polecam ten salon wszystkim Paniom i... Karolina
Najlepszy gabinet kosmetologii w Polsce! (1) Jestem klientką Pani Dagmary już od kilku miesięcy i jestem zachwycona... HANNA Najlepszy salon w Trójmieście. (1) Nigdy nie spotkałam się z takim profesjonalizmem w salonie kosmetycznym. Pani... pAnna O. Zabiegi i kosmetyki godne polecenia (1) Jestem stałą klientką gabinetu New Skin i do tego jestem bardzo zadowolona z... Zadowolona Jak zawsze zadowolona (1) Nie zdarza mi się pisać opinii w internecie mimo, że często się nimi sugeruję... B.K Jak zawsze zadowolona (1) Nie zdarza mi się pisać opinii w internecie mimo, że często się nimi sugeruję... B. K polecam (1) milo i profesjonalnie,ale ceny mogly by byc nizsze :) k.we Fantastyczne miejsce (1) Wielki plus za zaangażowanie i szczegółowe podejście do klienta - w tym... Justyna rewelacja (1) Polecam! Korzystałam juz z usług manicure hybrydowego w innych salonach ale... Karolina Najlepszy salon w Trójmieście! (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem i przecudowną atmosferą! Jestem żywym... India pełny profesjonalizm (1) Serdecznie polecam korzystanie z usług salonu New SKin, bogata oferta i... as Rewelacja! (1) Polecam, kilka dni temu skorzystałam z zabiegu mikrodermabrazji, który był... Justyna Polecam! (1) Serdecznie polecam, depilacje wykonana profesjonalnie, Pani Wiktoria przed... Gosia Witajcie! (1) Jeszcze 4 miesiace temu myślałam,że nic nie pomoże mi w nadmiernym wypadaniem... Karolina Tomek - opinia (1) Jestem klientem gabinetu,przychodze na zabieg mikrodermabrazji, efekt jest... Tomek ujedrnianie (1) Byłam na zabiegu ujędrniania w salonie jestem bardzo zadowolona. Polecam Natalia Rewelacja! (1) Do salonu trafiłam przypadkowo, a trochę z wygody (bo jest blisko mojego... Anna MANICURE HYBRYDOWY (1) Z okazji Dnia Kobiet skorzystałam z promocji -50% na manicure hybrydowy i... JOANNA