ZDECYDOWANIE TAK (1) Niedawno odwiedziłam ten salon i już nie chciałam zaglądać nigdzie indziej.... Aśka Suknia (1) Niedawno odwiedziłam salon z sukniami ślubnymi NEW STYLE w Pruszczu Gdańskim... Karina nie polecam (3) Kiepska obsługa i średni towar, szkoda zachodu do takiego salonu. Nina
Wspaniały salon sukien ślubnych (1) Piękny i gustownie urządzony salon sukien ślubnych z przemiłą obsługą. Każda... Beata POLECAM (1) Jak najbardziej polecam ten salon, miła obsługa, świetny klimat wnętrza w... Ania Polecam (2) Serdecznie polecam salon sukni ślubnych New Style. Bardzo miła obsługa,... Natalia Zdecydowanie polecam (1) Z usług salonu skorzystałam dwa tygodnie temu i zupełnie nie zgadzam się z... Zadowolona klientka super (1) Bardzo dobra obsługa. Pani, która prowadzi sklep bardzo miła i rzeczowa.... Magda POLECAM! (1) Świetna obsługa. Miłe i bardzo dobrze przygotowane Panie:) Sporo sukien do... Aroma Wow (1) W styczniu tego roku odwiedziłam salon New Style. Obsługa jest bardzo miła i... Dominika