Wysoka jakość (1) Chciałem wykończyć nowy apartament. Dostałem z polecenia kontakt do Pana... Abcmichu Wykończenie mieszkania (1) Super ekipa - Wykończenie całego mieszkania wykonane w sposób idealne w tym... Krystian Z. rekomendacje (1) Polecam. Szybka wycena usługi, miły kontakt i obsługa. Ekipa sprząta po... Bartek
Remont kuchni i łazienki w Gdańsku (1) Polecam polecam - szybkie i staranne wykończenie kuchni i łazienki w... Krystyna Wykończenie łazienki (1) Rewelacyjne. Szybkie i dokładne wykończenie łazienki. Polecam Norbert Rewelacyjne wykończenie wnętrza (2) Gorąco polecam Pana Piotra, rewelacyjne wykończenie i remont łazienki.... Łukasz Remonty mieszkań (1) Remont mieszkań przeprowadzany perfekcyjnie - wszystko idealnie, w tym dużo... Krystian Rewelacja! (1) Szóstki w lotka nigdy nie wygrałem, ale za to mam farta, że trafiłem na... MC Zadowolona (1) Szczerze mogę polecić firmę Pana Piotra za fachowe podejście do sprawy i... Joanna Polecam w 100% (2) Współpraca z firma New Vision przebiegała bardzo sprawnie. Wraz z żoną... Jarosław Grażyna (2) Bardzo dziękujemy panu Piotrowi wraz z firmą New-Vision za terminowe i... Grażyna Solidna firma POLECAM (2) Firma New Vision wykonywała dla nas remont pomieszczeń biurowych (wymiana... KAS-SYSTEM