Bolo - ocena (1) Bardzo polecam agencje Bolo Krzysztof - ocena (1) pełen profesjonalizm i ludzie którzy znają się na rzeczy. Polecam! Krzysztof Igor - ocena (1) Polecam Nexus Group profesjonalna agencja detektywistyczna z Gdańska.... Igor
Osakr - ocena (1) Bardzo polecam agencje detyktywistyczną Osakr Andrzej T - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie, dyskrecja, profesjonalizm i dobra obsługa... Andrzej T Piotr - ocena (1) Bardzo polecam Nexus Group w Gdańsku. Skorzystałem z pomocy agencji w sprawie... Piotr Iwona W. - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Panowie z działu prawnego dokładnie... Iwona W. Piotr - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc w mojej delikatnej sprawie. Szybko i skutecznie -... Piotr Irena - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie Irena Daniel N - ocena (1) Korzystałem z usług Nexus Group w Trójmieście i jestem bardzo zadowolony... Daniel N Bartosz S - ocena (1) W pełni polecam firmę. Usługi jakie prowadzą robią na najwyższym poziomie! Bartosz S Wiola K - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, pracują rzetelnie i skutecznie. Wiola K Wika - ocena (1) Najlepsza firma z jaką współpracowałam. Wika Marlena - ocena (1) Agencja detektywistyczna załatwiła moja sprawę szybko i skutecznie. Marlena dawid - ocena (1) Super obsługa polecam dawid Darek Sz - ocena (1) Korzystałem z usług Nexus-Group z Gdańska i mogę powiedzieć, że to naprawdę... Darek Sz Michał Czerniak - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dyskrecja. Sprawa załatwiona szybko i skutecznie... Michał Czerniak adam77 - ocena (1) Korzystałem z usług i ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony sprawa została... adam77 Julia W. - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dyskrecja. Zespół Nexus Group z Gdańska wykazał się... Julia W. Ola Gryzło - ocena (1) Profesjonalne podejście. Polecam serdecznie. Ola Gryzło