MajaK - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dyskrecja. Kontakt z agencją był szybki i rzeczowy, a... MajaK Sabina es - ocena (1) Super agencja detektywistyczna, pełen profesjonalizm :) W moim przypadku... Sabina es Jan - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z Nexus, bardzo mi pomogli w sprawie kryptowalut. Jan
Oliwia a - ocena (1) Polecam serdecznie! Super podejście do klienta Oliwia a Veronika - ocena (1) Agencja przeprowadziła dla mojej firmy wywiad gospodarczy dotyczący... Veronika DeuxM - ocena (1) Bardzo profesjonalna agencja detektywistyczna. Od pierwszego kontaktu widać... DeuxM Nikoo - ocena (1) Skorzystałem z usług Grupy Nexusa i jestem bardzo zadowolony ze współpracy.... Nikoo KH - ocena (1) Bardzo dobra agencja detektywistyczna. Rozwiązali moją sprawę szybko i... KH Kacper kabat - ocena (1) Agencja pomogła mi w odzyskaniu pieniędzy z oszustwa na "giełdę" myślałem,że... Kacper kabat Łukasz s - ocena (1) Agencja detektywistyczna . Podjęła wszelkie działania aby pomóc mi w bardzo... Łukasz s mg - ocena (1) Konsultacja przebiegła pomyslnie,jestem zadowolony,polecam mg Wiktoria - ocena (1) Bardzo szybko podjęto działania w mojej sprawie i bardzo szybko były widoczne... Wiktoria sevenn - ocena (1) Polecam, pomogli z uzyskaniem odszkodowania kiedy ktoś uderzył w moje auto i... sevenn Buba - ocena (1) Polecam do każdego klienta podchodzą indywidualnie. Spokojna atmosfera i... Buba Karo G - ocena (1) Polecam, firma z pełnym profesjonalizmem podchodzi do powierzonych zleceń Karo G kocicamrr33@gmail.com - ocena (1) Super agencja miła obsługa klijenta kocicamrr33@gmail.com Lidia - ocena (1) Polecam korzystnie z Agencji Nexus, ze względu na wysoki stopień... Lidia zaneta - ocena (1) Nie ściemniają, nie obiecują cudów, ale działają uczciwie. I to przynosi... zaneta Daria - ocena (1) Współpracę z tym biurem detektywistycznym oceniam bardzo pozytywnie. Sprawa... Daria Stefan Farcas - ocena (1) Polecam z calego serca Stefan Farcas