Wika - ocena (1) Najlepsza firma z jaką współpracowałam. Wika Marlena - ocena (1) Agencja detektywistyczna załatwiła moja sprawę szybko i skutecznie. Marlena dawid - ocena (1) Super obsługa polecam dawid
Darek Sz - ocena (1) Korzystałem z usług Nexus-Group z Gdańska i mogę powiedzieć, że to naprawdę... Darek Sz Michał Czerniak - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dyskrecja. Sprawa załatwiona szybko i skutecznie... Michał Czerniak adam77 - ocena (1) Korzystałem z usług i ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony sprawa została... adam77 Julia W. - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dyskrecja. Zespół Nexus Group z Gdańska wykazał się... Julia W. Ola Gryzło - ocena (1) Profesjonalne podejście. Polecam serdecznie. Ola Gryzło Patrycja - ocena (1) profesjonalne podejscie do klienta . Kontakt bezproblemowy .polecam Patrycja anioł - ocena (1) polecam super agencja detektywistyczna anioł Patryk - ocena (1) Korzystałem z usług Nexus Group w Gdańsku bardzo profesjonalna agencja... Patryk shantalia xom - ocena (1) Moje wrażenia po skorzystaniu z usług są bardzo pozytywne nie spodziewałam... shantalia xom misia - ocena (1) Profesjonalna i skuteczna agencja detektywistyczna. Sprawa została... misia Wioleta Kozubińska - ocena (1) Najlepsza agencja detektywistyczna. Super podejście do klienta, indywidualna... Wioleta Kozubińska Henryk - ocena (1) Pełen profesjonalizm, świetny kontakt i pełna dyskrecja sprawiają, że firma... Henryk Marek Kuszner - ocena (1) Super firma jestem bardzo zadowolony z zich usług 0 Marek Kuszner Wiktoria - ocena (1) Polecam. Miła i profesjonalna obsługa Wiktoria Patryk - ocena (1) Polecam Nexus Group profesjonalna, solidna i godna zaufania firma. Sprawny... Patryk rudek - ocena (1) Miałem bardzo dobre doświadczenie z Nexus Group. Firma podchodzi do spraw... rudek Kacper S - ocena (1) Polecam serdecznie bardzo dobre i profesjonalne podejście do sprawy Kacper S