Ksawery C. - ocena (1) Kontaktowałem się z kilkoma firmami, ale tylko Nexus potraktowało moją sprawę... Ksawery C. Andrzej - ocena (1) Zespół Nexus to nie jest byle jaka firma. Mają swoje metody, znają się na... Andrzej Edyta W - ocena (1) Nie miałam nadziei. Wszyscy mówili, że kryptowaluty są nie do odzyskania... Edyta W
MM - ocena (1) Jako samotna matka nie mogłam pozwolić sobie na stratę kilku tysięcy złotych.... MM Aleksandra - ocena (1) To była długa droga, ale warto było. Pracownicy Nexus Group są cierpliwi,... Aleksandra Paweł W. - ocena (1) Na początku byłem sceptyczny kolejna firma, która obiecuje gruszki na... Paweł W. Tomasz ox - ocena (1) Zostałem oszukany przez firmę podszywającą się pod legalny fundusz... Tomasz ox Marek W. - ocena (1) Zdecydowanie warto im zaufać. Gdy oszust z fejkowej giełdy zniknął z moimi... Marek W. Justyna - ocena (1) Nexus Group wykazało się pełnym profesjonalizmem. Na każdym etapie... Justyna Krzysiek - ocena (1) Straciłem ponad 18 000 zł, inwestując na stronie, która okazała się zwykłym... Krzysiek Igor K. - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam. W moim przypadku odzyskali ponad 80% utraconych... Igor K. Michał w. - ocena (1) Moja sprawa byla troche skomplikowana ale nexus ladnie to wszystko rozpisal i... Michał w. Lidia - ocena (1) Nie ściemniają, nie obiecują cudów, ale działają uczciwie. I to przynosi... Lidia Wiikkk9 - ocena (1) Pełen profesjonalizm. W odróżnieniu od wielu pseudo-firm odzyskujących... Wiikkk9 Wiktor S - ocena (1) Polecam każdemu, kto myślał, że wszystko przepadło w temacie giełd krypto.... Wiktor S Kamil - ocena (1) Dzięki nim otrzymałem odpowiednie odszkodowanie gdzie początkowo bardzo... Kamil Marianna K. - ocena (1) Bardzo dziekuje im za zaangowaznie ktore wlozyli w moja sprawe z tematyki... Marianna K. Wioletta - ocena (1) Z całego serca polecam usługi detektywistyczne Nexus Group. Profesjonalizm,... Wioletta Lala3456 - ocena (1) Na początku byłam niepewna zgłaszając się po pomoc do tej firmy,lecz naprawdę... Lala3456 małami125 - ocena (1) Super pomoc, pełen profesjonalizm oraz miła obsługa:) wszystko naprawdę na... małami125