Monika Grzymała - ocena (1) Polecam Nexus Group z Gdańska za pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Sprawa... Monika Grzymała Damian - ocena (1) Korzystałem z usług Nexus Group w Gdańsku i jestem zadowolony ze współpracy.... Damian Karolina - ocena (1) Polecam. Z mężem myśleliśmy, że nie uda nam się odzyskać skradzionych... Karolina
Piotr Spoczyński - ocena (1) Zespół profesjonalistów, który uchronił mnie przed stratą dużej sumy... Piotr Spoczyński Mikolaj L - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę firmę. Profesjonalne podejście, szybka... Mikolaj L Kamila Bronka - ocena (1) Polecam bardzo dobra firma i rzetelna. Mąż mnie zdradzał i sprawa wygrana w... Kamila Bronka kamilajazdzewska - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Mega profesjonalne podejście, szybki kontakt i... kamilajazdzewska Marek - ocena (1) Oceniam agencję bardzo dobrze. Przeprowadzony konsulting na najwyższym... Marek Julia Zocek - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta i wysoki poziom merytoryczny. Konsulting... Julia Zocek K.K - ocena (1) Miałam okazję współpracować z Nexus Group z Gdańska i oceniam tę firmę jako... K.K Karolina Karolina - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczna oraz serdecznie mogę polecić Nexus Group Gdańsk za... Karolina Karolina Andrzej kuszner - ocena (1) Super agencja miła obsługa klijenta Andrzej kuszner Kulturka61 - ocena (1) Od samego początku profesjonalne podejście. Konsultacja przebiegła sprawnie,... Kulturka61 Kamil - ocena (1) Moje wrażenia z tego biura detektywistycznego są bardzo pozytywne. Sam proces... Kamil Gosia L. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Profesjonalne podejście, szeroka wiedza i... Gosia L. Mateusz Włodarski - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić Nexus Group Gdańsk za profesjonalną i skuteczną... Mateusz Włodarski M Ł - ocena (1) Moje wrażenia z tego biura detektywistycznego są bardzo pozytywne. Sam proces... M Ł Andrzej - ocena (1) Profesjonaliści. Miałem podejrzenia co do zdrady. Ekipa mi pomogła, rozwód z... Andrzej Agnieszka kaszuba - ocena (1) Serdecznie polecam ️ Agnieszka kaszuba Agnieszka Kaszuba - ocena (1) Serdecznie polecam ️️️ Agnieszka Kaszuba