Maciek - ocena (1) Padłem ofiarą fałszywej inwestycji online i straciłem 15 300 zł wierząc w... Maciek Temateusz - ocena (1) W wyniku oszustwa polegającego na przejęciu zdalnego dostępu do mojej... Temateusz Beata - ocena (1) Mój przypadek dotyczył oszustwa na 7 200 zł i byłam przekonana, że to już... Beata
Jolanta - ocena (1) Zostałam oszukana na kwotę 12 800 zł i czułam się całkowicie bezradna. Dzięki... Jolanta Sławomir - ocena (1) Zostałem oszukany na kwotę 3 750 zł i byłem przekonany że już nic nie da się... Sławomir Radek - ocena (1) Zostałem oszukany na kwotę 6 200 zł i byłem przekonany że to już koniec Po... Radek Igor - ocena (1) Zostałem oszukany na kwotę 18 500 zł i początkowo nie wierzyłem że da się coś... Igor Olaf - ocena (1) Po stracie środków potrzebowałem konkretnego wsparcia Nexus Group podeszła do... Olaf Pawel - ocena (1) Zgłosiłem się do Nexus Group po utracie pieniędzy i od początku wiedziałem że... Pawel Damian - ocena (1) Skorzystałem z pomocy Nexus Group po stracie środków i była to trafna decyzja... Damian Olaf - ocena (1) Po oszustwie byłem pewien że już nic nie da się zrobić Nexus Group udowodniła... Olaf Dorota - ocena (1) Nexus Group podeszła do mojej sprawy z dużym zaangażowaniem i spokojem Dzięki... Dorota Michal - ocena (1) Po tym co mnie spotkało straciłem zaufanie do firm oferujących pomoc Nexus... Michal Dominika - ocena (1) Jako osoba poszkodowana przez oszustwo finansowe długo nie wierzyłam że... Dominika Arutr - ocena (1) Nexus group pomogło mi w odzyskaniu środków od brokera który okazało się nie... Arutr daniel - ocena (1) Polecam za pomoc odzyskali mi krypto daniel Ksawery C. - ocena (1) Kontaktowałem się z kilkoma firmami, ale tylko Nexus potraktowało moją sprawę... Ksawery C. Andrzej - ocena (1) Zespół Nexus to nie jest byle jaka firma. Mają swoje metody, znają się na... Andrzej Edyta W - ocena (1) Nie miałam nadziei. Wszyscy mówili, że kryptowaluty są nie do odzyskania... Edyta W MM - ocena (1) Jako samotna matka nie mogłam pozwolić sobie na stratę kilku tysięcy złotych.... MM