Janek - ocena (1) Moje wrażenia z tego biura detektywistycznego są bardzo dobre. Zacznijmy od... Janek Karol Śmigalski - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dyskrecja. Nexus Group w Gdańsku to detektywi z... Karol Śmigalski Adrian Bobroski - ocena (1) Bardzo skuteczna agencja w działaniu. Pomogli odzyskać moje fundusze.... Adrian Bobroski
Patryk - ocena (1) Skuteczna i godna zaufania agencja. Detektywi z Nexus Group Gdańsk... Patryk Anna - ocena (1) Serdecznie polecam. Solidna firma Anna Damian Nowak - ocena (1) Wielkie podziękowania za pomoc. Dzięki ich doświadczeniu i zaangażowaniu... Damian Nowak Dominik - ocena (1) Kontakt z tą firmą, to najlepsze na co się zdecydowałem. Nie wierzyłem, ze... Dominik Zbigniew - ocena (1) Polecam Serdecznie, Zbigniew Magda - ocena (1) Po doświadczeniu oszustwa internetowego długo nie wierzyłam, że odzyskanie... Magda Adrian Bolek - ocena (1) Błyskawicznie działanie i fachową pomoc w ciężkiej sytuacji. Jestem niezwykle... Adrian Bolek Marcin - ocena (1) Firma bardzo szybko pomogła odzyskać pieniądze z odszkodowania Polecam Marcin Beata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na tą fimę. Poedjście w pełni... Beata Wiktoria Machol - ocena (1) Nexus group pomogło mi w odzyskaniu środków od brokera który okazało się nie... Wiktoria Machol Andzia Kucel - ocena (1) Nexus group pomogło mi w odzyskaniu środków od brokera który okazało się nie... Andzia Kucel K.K - ocena (1) Współpraca z Nexus Group przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie. Kontakt... K.K Andrzej - ocena (1) Dziękuję za pomoc w uzyskaniu większego odszkodowania i że nie pozwolili... Andrzej Malwina - ocena (1) Polecam każdemu z całego serca firmr Nexus Group. Zmagałam die z odzyskaniem... Malwina kheimrot - ocena (1) Zespół wykazał się dużym profesjonalizmem i od razu zbadałpowierzoną sprawę.... kheimrot Magdalena - ocena (1) Padłam ofiarą oszustwa internetowego i szczerze mówiąc, na początku nie... Magdalena Erik J - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Nexus Group Gdańsk! Profesjonalne podejście do... Erik J