Niania czeka na Malucha:)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witajcie Drogie Mamy.
Kiedyś byłam Niania, ostatnio przez 10 miesięcy byłam mamą zastępcza niepełnosprawnego Chłopczyka w wieku 6-16 miesiecy.Mój przyszywany Synuś wrócił do swojej Mamy,a ja tęsknię za Maluszkami:)
Jestem osobą uczciwą,naprawdę godną zaufania,przeszłam badanie psychiatryczne(zaswiadczenie do wglądu),byłam sprawdzania przez kuratora sądowego itd. Myślę,że pozostawiając ze mną Maluszka mozecie być spokojne:)Kocham Dzieci inaczej nie opiekowałabym sie chorym Maluszkiem.
Mieszkam w Gdyni,mam 25 lat,poszukuję 2 dzieciaczków,którymi będę sie opiekowac u mnie w domu,zapewniam wszystkie artykuły dla Maluszków.Dzieci najlepiej jesli będą w zbliżonym wieku,mogą być niemowlaczki,godziny opieki dostosuję do godzin pracy Rodziców,nie bedzie problemu jeśli potrzebna będzie opieka wieczorem i Rodzice będą mogli zrobić sobie wolny wieczór:)Jestem elastyczna,można sie ze mną porozumieć w wielu sprawach. Opieka nad jednym Brzdącem przez miesiac do 10godzin dziennie-700zł.
Gdynia Obłuże.
pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Niania czeka na Malucha:)

kurcze, chyba za dużo zaproponowałam mojej opiekunce

ja place 650 zl za 4 dni w tyg., z tya roznica, ze "moja" niania ma tylko mojego synka pod opieka, a to 700 zl trzeba pomnozyc x 2, bo Pani z pierwszego postu chce opiekowac sie dwojka dzieci :-)

no to znaczy ze Twoja niania zarabia duzo wiecej w ciagu 4 dni niz kolezanka ktora chce tylko 50 zl wiecej na caly tydzien ale az po 10 godz dziennie.podziwiam w kazdym razie kolezankę z Obłuża,naprawde duze brawo:-):-)

Tylko, ze kolezanka chce pilnowac 2 dzieci, wiec bedzie zarabiac 1400 zl miesiecznie, prawda?

no tak-Ty placisz swojej niani 650 zl za jedno dziecko a kolezanka chce 700zl za jedno dziecko-o to mi chodzilo,a wlasciwie bardziej o to ze to az 10 godz dziennie(niewiem ile jest u Ciebie godzin).Natomiast dwojki naraz to ja bym nawet i za 1500zl nie chciala pilnowac.

wysłałam maila do Ciebie ;)

witam
czy ogloszenie aktualne?

spójrz na rok ogłoszenia