Malgorzata - opinia (1) Bardzo dobry gabinet. Profesjonalizm oraz wzorowe podejście do klienta. polecam Malgorzata Polecam- super. (1) Byłam u pani Agnieszki na wypełnianiu zmarszczek. Super efekt i bardzo... Anna Rewelacja! (1) Jestem zachwycona wizyta u Pani Agnieszki! Super babka I swietny fachowiec.... Katarzyna
Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam makijaż permanentny oraz inne usługi w gabinecie Nice Med.... Katarzyna Polecam NICE MED!! (1) Polecam gorąco salon i panią Agnieszkę , która ma niesamowity zmysł... Ania zadowolona Klientka (1) Polecam wszystkim zainteresowanym. Warto skorzystać. Uprzejmość i... Aga szkolenie kwas hialuronowy (1) Polecam wszystkim. Skorzystałam ze szkolenia z wypełniaczy na poziomie... GOSIA Mezoterapia igłowa (1) Pare dni temu przyszłam pierwszy raz na mezoterapie igłową. Jestem zachwycona... magda Gorąco polecam!!! (1) Wczoraj byłam na zabiegu zamykania naczynek na nogach i jestem... Ania Profesjonalizm i przemiła atmosfera !!!Polecam (1) Bardzo zależało mi na efekcie odmłodnienia i nawilżenia ust i efekt jest... Marta Makijaż permanentny brwi - gorąco polecam !! (1) Zdecydowanie polecam Panią Agnieszkę (gabinet Nice-Med). Jest przemiłą osobą... Alicja G. Profesjonalne usługi kosmetyczne (1) Makijaż permanentny w wykonaniu pani Agnieszki to pełen profesjonalizm i... Małgorzata Goąco polecam!!! (1) Ostatnio robiłam makijaż permanentny oczu. Wyszło super, jestem bardzo... Kasia Polecam gorąco! (1) Ostatnio odwiedziłam salon p. Agnieszki i wyszłam rozanielona! Zabiegi... Kamila Plinzner powìększenie ust (1) To moja pierwsza wizyta powiększania ust.Przyznam,że bardzo się bałam efektu... Edyta Polecam (1) Jestem po pierwszym zabiegu mezoterapii skory glowy. Zabieg wykonany... Mariola 32l, Gdansk pełen profesjonalizm, polecam gabinet Nice Med (1) Skorzystałam z usług gabinetu i jestem bardzo zadowolona! Polecam wszystkim,... Aleksandra Kruczyńska Bardzo polecam (1) Zdecydowałam sie na makijaż permanentny brwi, podoba mi się to ze można sie... Ola Rewelacyjne efekty! (1) Przepiękny gabinet, ale głównie polecam zabiegi. Już po pierwszej mezoterapii... Elle Było super - polecam! (1) Bardzo elegancki wystrój, kompetentna właścicielka, można miło porozmawiać,... Lucyna Bugla