Byłam na wizycie z 3-letnią córką. Wiele czytałam o tym gabinecie i wiele słyszałam od znajomych , niby tak super :/ Ale niestety tak nie było. Obsługa bardzo miła, p. recepcjonistka przemiła kobieta, p. dr Ewa niby też miła, ale ... . córce leczyła ząbka , tyle że ząbek był martwy bo wcześniejbył był zatruty, a p. doktor dała znieczulenie , nie wiem po co ząbek był martwy :/ nawet mnie nie zapytała czy podac tylko dała. córka nie bardzo chciała współpracować , więc na siłe otworzono jej buzię. Co mnie bardzo zszokowało bo słyszałam że mają świetne metody na trudnych pacjentów :/ Ja byłam tym przerażona. W pewnym momencie p. stomatolog krzyknęła na córkę żeby była już cicho , raczej nie powinna tak zrobić :/ Ja wiem że była zmęczona bo podobno miała trudnych pacjentów tego dnia , ale dlaczego ma się to odbijac na moim dziecku. I ostatnie co mi sie nie spodobało to cena . Przez telefon jak się wcześniej dowaidywałam miało wyjśc 150 zł , w rezultacie zapłaciłam 250 zł. byłam w niezłym szoku.
Podsumowując : nie jestem zbytnio zadowolona :(