Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Układ nie może być byle jaki moim zdaniem, bo się zawali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie powiedziałbym, że ktoś robi błędy. To dokonane już wydarzenia, dość interesujące, wkrótce będzie można spojrzeć na nie z jakiejś perspektywy. Nowa taktyka? Zobaczymy, gdzie zaprowadzi.

To, że wzięliście się za mnie, to znak, że może nie jestem już potrzebny. Przecież nie jestem teraz w pełni sił. Oczywiście ostatecznej decyzji brak. Trwają te eksperymenty z C, którzy się w ogóle nie nadają.

Zawsze Ci kibicuję
http://youtu.be/u155ncSlkCk

Odrzuciliście mnie jako istotę ludzką, poddając mnie dehumanizacji.

Co za cholerne korki :)
Nie wiem, jak Lukrecja, ale ja padam na ... te tam.
Spokojnego...
http://youtu.be/PMFKib_Byb8

Wyobraź sobie taką scenę : para starszych ludzi stoi na placu przed ogrodzonym wysokim płotem terenem. To miejsce budowy SM Ujeścisko. Starszy mężczyzna pokazuje palcem swojej partnerce, miejsce w przestrzeni nad płotem budowy.
- Popatrz moja kochana, tam będzie nasze mieszkanie, o tam, pod tą małą chmurką. Widzisz ?
- Tak kochanie, mam bogatą wyobraźnię. Jestem przecież z tobą już tyle lat.
- A tam, spójrz jeszcze raz, czy widzisz mój gabinet ? To podwójne okno zaraz na prawo od tej chmurki ? Tam urządzę mój gabinet, w którym będę pisał jeszcze więcej dla salon 24 i Trójmiasto. Czyż to nie piękne ?
- To wspaniałe mój drogi. Jutro wpłacimy resztę pieniędzy jakie odłożyliśmy do SM Ujeścisko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale jestem przyzwyczajony od małego.

To takie epicentrum.

Często w krajach z dużymi tradycjami własnej silnej państwowości powstają takie ruchy, to nacjonalizm przeciw wszystkim innym narodom, przeciw jakimś krzywdom z zewnątrz.

X z jego co najmniej czterema skrajnie złymi duchami.

Instytucje oczywiście nie działają albo są skrajnie upolitycznione.

Idą jakieś nowe czasy.

A i R to już straszne cieniasy, ale jeszcze bronią swoich stref ostatkiem sił.

Liz mięknie i chętnie pomaga A.

Ogólnie najszybciej pozbędziemy się X. To uspokoi trochę sytuację.

Każda strona stosuje pewne drastyczne metody. Mniej więcej porozdzielałem to, co od kogo pochodzi. Często się to nakłada.

Oraz jego zdziwiona mina, że ktoś mógłby zakwestionować jego supremację i jego metody.

Nie podoba mi się ta kontrola każdego elementu przez X. Przez to tworzy się rodzaj teatrzyku, gdzie nic nie dzieje się naprawdę.

Nie mam specjalnego oparcia, jak się okazuje, więc na moim przykładzie widzicie, co dzieje się normalnie, gdy różne służby uderzają z pełną mocą. To nie jest inscenizowane.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...