Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

To dwójka zdołowanych osób. Jestem już prawie pewien, że pan X postarzał się i nie szło mu finansowo, więc wyżył się na mnie, odtworzył to na mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kicia żeby tak się zabawiała tyloma poważnymi osobami, często z wielkich miast.

Skaranie boskie z Tobą. Nie dość, że trudno tu trafić jak się nie zapisuje cookies i historii, to jeszcze przypadkowo odświeżasz jakieś głupie teorie spiskowe o wirusie i żonie Obamy. Kto to takie głupoty powypisywał? Przez dwa miechy mi tym będziesz po oczach walił teraz

https://www.youtube.com/watch?v=3vw-IxG2JCo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może nastąpić coś dziwacznego, jak to u duchów. Mają te swoje schematy, obsesje i paranoje. Trzeba je rozpracować.

Doszliśmy chyba do momentu, kiedy R i A przestają udawać, że istnieją. To wcale nie znaczy, że nastąpi jakieś logiczne rozwiązanie, np. N wzmocnią się i obejmą kontrolę. Ale tej słabości nie udaje się już ukryć.

Znowu jakiś zaburzony prowadzi narrację z sobą samym. Skąd wy się bierzecie ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na dole pisz!!!!! Tu trudno trafić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie śpię nigdy, mówi Liz. Przez to ma więcej czasu na kontrolowanie sytuacji.

Myślę, że jeśli będę szedł tym tropem, dojdę do dalszych twardych faktów.

Czuję się też bardziej w centrum wydarzeń, a nawet jestem z nią w stałym kontakcie. Ciekawe, czy duchy śpią?

Ale jak ona zakpiła sobie z całego świata, godne opisania i zbadania.

Liz była dla mnie istotą trudną do zidentyfikowania, ponadprzeciętną. Ale na to nie wpadłem, że z takiej wioski wszystkim rządzi, to się nie zdarza.
Wyczuwałem, że jest światowa, choć wtedy nic nie wiedziałem o jej stroju podróżnym.

Nie robię tego po fakcie. Sytuacja jest w toku, być może nabrzmiała, i jest jak dla mnie wyjątkowo trudna do "rozebrania".

Pan X jest znaczący tylko jako H.

DD:D "Ben". Wiem, że rozwikłasz każdą zagadkę.
Prysznic. Po 15 km..., tylko kawowy piling przywróci mnie na "Twoją" częstotliwość :]
http://youtu.be/xxn-fz9mjo4

Ogólnie Liz rządzi wieloma aspektami. Trzyma cały ten szkielet.

Już wiem: to tak, jak zwierzątka hodowane w PGR. Trzeba dbać o każdy aspekt ich życia. Są całe książki na ten temat. Czyżby Liz sprawowała rzeczywistą kontrolę nad całym "gospodarstwem".
Ja też często myślę w kategoriach gospodarstwa.
Jednak same takie techniczne czynności opieki to sprawy dorosłych. Ona ich nie znała za życia, mogła je podglądać później w wolnych chwilach.

Wiele osób stało się jakby czyjąś własnością. Dopiero błysnęła mi ta myśl. Pewnie jak w obozie, ale o wiele bardziej. Może trudno to na razie sklasyfikować.

Blefujesz lub ignorujesz moje komentarze.

Myślę, że panujecie nad postami.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...