Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Niemcy to Niemcy, jak ich tam zwał. Są Niemcami i realizują niemiecki interes. To pozwala ignorować wiele nieistotnych zdarzeń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz czuję się dziwnie. Wszędzie widzę tych Niemców. Wyszedłem ponad rzeczywistość A, jakby do świata duchów. Może to prawie śmierć kliniczna?

Ale przecież nie wszyscy są vipami. Zwykli ludzie mogliby stworzyć organizację i stawić opór. Nic takiego nie nastąpiło.

Na domofonach od zawsze jest tutaj ustawione "Dla Elizy", od 20 lat.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dla_Elizy

Jacyś porąbani goście z wielkich miast czwórkują tę grupę z dużym zapałem, z pełną cenzurą, niewiele o niej wiedząc, może dla sadystycznej zabawy.

Dzien dobry "Ben" (rzut poduszką)
Gdzie moja kawa?
Od rana kopiesz w poszukiwaniu szkieletu Liz?
http://youtu.be/WvPtRxeWJXc

Nikt nie rozumie polskich pegierusów, a wszyscy uwzięli się na nich, potężne siły. Potrzebujemy jakichkolwiek przyjaciół, a nie samych wrogów.

Nie będąc osobą decyzyjną, mogę jedynie zgłosić sprawę osobom decyzyjnym, które i tak o niej wiedzą.

Wielu o tym wie i ignoruje to. Ciężar spada na mnie.

O to jest cały ten nacisk, aby ją wykopano.

Być może dodatkowo nakręca ją to, że jestem taki widoczny. Ewentualnie moja widoczność miała przyśpieszyć załatwienie jej sprawy.

Tylko dla mnie jest ona moją podwładną. Szanuje tylko lokatora domku.

Mała jest bardzo egoistyczna i rozkapryszona. Wszyscy mają żyć latami jej problemem. Praktycznie świat stał się jej folwarkiem, a ludzie jej parobkami.

Wygrzebywać się latami z PGR po to, żeby wrócić tam jak bumerang. Przecież jest urbanizacja.

To już lepszy jest ten H, przynajmniej odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.

Dla mnie to tzw. żenada.

Choć często to parodia: wykorzystane zostało wiejskie towarzystwo i nawet przestępcze.

Myślę, że wyższym sferom spodobały się takie wyższe sfery z przeszłości.

Wiadomo, że skrajnie trudno jest to rozwiązać, więc jestem tylko dręczony, jak i inni ludzie.

Po prostu mnie to nie bawi, cała ta historyjka o Liz i jej przyjaciołach.

Inne tematy z forum

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...