Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Tak się złożyło, że władze i kościół całkiem świadomie sprzymierzyły się, by problemu nie rozwiązać. Ale to służy interesowi niemieckiemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydano tysiące numerów gazet i tygodników w Polsce, a Hipster jak leżał w parku, tak leży.

Myślę, że lepiej połączyć te pojedyncze przypadki w jedną dużą całość. Chyba że wystarczyłoby zajęcie się tylko tą grupą stu czy dwustu osób. Niektórzy to chyba skończyli na szubienicy.

Zostały zrobione różne wstępne rzeczy, na których można by bazować. To jak z nadjadaniem obiadu.

Odpowiedzialność końcowa spada na władze i duchownych tu w Polsce, może też intelektualistów.

Wszędzie aż roi się od tych duchów. Odduszenie będzie skrajnie trudne. A nie jest robione prawie nic.

Widzę, że trochę to jeszcze potrwa. Do nastania renesansu.

Ciekawe, czy była jakaś niwelacja w tamtym konkretnie miejscu.

Wykopki - były co roku, wykopki ziemniaków. Maszyna ujawniała te ziemniaki, ludzie zbierali je ręcznie.

Chyba coś jest nie tak z moją taktyką.

Zaopatrzę małą maksymalnie, zarobię trochę punktów.

Atakują mnie tak jak wszyscy: kiedy się ich czepiam nadmiernie.

Taką ścieżkę sam jeden mógłbym utrzymywać, chodząc tam od czasu do czasu.

Gdyby jeszcze w sklepach było zaopatrzenie, może być czadowo. Cenzura nie rusza mnie.

Właśnie czuję się jak na początku lat 80., zapada taka stalowa kopuła. Było fajnie.

Widać, że w podobny sposób na bieżąco karze mnie i H, i Liz, ale to nic wielkiego, oni są podrzędni.

Pozostawiam ten temat prywatny w sumie.

Wiadomo, że miała słabość do "parobków".

Teren lokalny jest dla niej ważny.

Możliwe, że wchodziła w interakcje z miejscowymi, ale kończyło się to dla nich źle. Mogła na przykład uczynić ich vipami. Albo celowo tworzyła sobie vipy na miejscu.

Inne tematy z forum

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...