Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ale na co dzień w ogóle nie ma tu żadnej wulgarności, to takie niepasujące do niczego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jednak nagranie z tego lokalnego protestu poszło już w świat, i choć może nie ma tu PIS, to widać tam, jak wielu tu nienawidzi PIS.

Dobranoc. Do jutra, a jutro... będzie futro :]

http://youtu.be/osb9JNYj55U

Mniejszość niemiecka wchodzi do struktur narodowców.

Ludzie od dawna krytykowali wszystko na Facebooku, bo taka jest moda, ale tak naprawdę chcą spokoju.

Na Facebooku mignęła mi dziewczyna ze Stargardu chyba, która napisała: Nie pisz do mnie, jeśli popierasz PIS.

Działaczka sprzyjająca PIS przestała sprzyjać PIS i atakuje rząd.

"Faktycznie". Ceramicznym, poszło jak z moją linią Merkurego :] Szampan i truskawki?
http://youtu.be/FG1c7NeofXU

PIS wygrał tu w 2019, ale ma bardzo słabe struktury. PO ma dobre, utrwalone struktury. Nie wiem, kto jest tutaj szefem PIS.

Działaczka sprzyjająca PIS popiera ruch anty-COVID.

Na pewno nie było żadnych starć ani atakowania kościoła (choć msza trwała w tym czasie). Ksiądz to taki pisowiec, przyszedł ze wsi, wysoka czarna postać koło 40-ki.

A inny zniknął z Facebooka.

Zobaczę, co na to PIS i różni narodowcy.
Zamieścili wczoraj post o eugenice, że naziści prowadzili eugenikę i byli za to skazywani po wojnie.

Było dość ostro. Młode kobiety głównie, razem z 400 osób, chodziły po wszystkich głównych ulicach, wykrzykując hasła w sposób słyszalny w całym miasteczku.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dwa kartony grzybów (kartony ze stonki, po cytrusach). Głównie pól na pół podgrzybka i maślaka, Podgrzybki głównie młode, podobnie jak kilkanaście sztuk płachetek. Maślaki wiekowo róznorodne. Do tego kilka czubajek kań i ok. 10 szt (było znacznie więcej, ale nie miałem w co wsadzić) czubajek czerwieniejących. No i cymecik: dwa przepiękne, zdrowiutkie prawdziwki, jak z obrazka.
Aaa... i jeszcze szmaciak, szt. 1. Duży, prawie jak kapusta, ale diabelnie mokry..
Koleżanka nazbierała jeszcze rydze i gąski szare
Jak ktoś się waha, to warto się zapuścić do lasu. Jest po co ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To napięcie, gdy coś powinno trwać tydzień, a rozciąga się na lata.

Sytuacja trwa bardzo długo, więc mogło dojść do napięć i odkształceń nieznanych wcześniej. Testujemy coś nowego.

Trudno mi sobie wyobrazić tak nagły zwrot.

Jakieś wyjaśnienie musi istnieć, i z czasem się ujawni.

Inne tematy z forum

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...