Nie, dziękuję
byłem raz, wypiłem 2 rodzaje ich piwa - przeciętna klasa wyższa jeśli chodzi o smak. Cena? Wiem, że euro i jest okazja na dodatkowy zarobek ale jak ktoś robi cenę 9zł za mały kufel to sobie strzela w stopę już na starcie. Kibice Euro pojadą - gdańszczanie zostaną. Osobiście za to co tam wypiłem jestem w stanie zapłacić ok 7-7,5zł ale za piwo 0,5 a nie małe. Jak nie zmienią - olewam bo wolę w innym miejscu zapłacić 8 zł za Ciechana, który jest o niebo lepszy.
Obsługa? Widać, że się uczą ale jak na razie bez zastrzeżeń.
Wnętrze? Ciężko ocenić bo piłem pod parasolem, a z tego co tylko rzuciłem okiem - bardzo przeciętnie. Lepsze to niż mega sztuczne knajpy w stylu Cico, jednak brakuje trochę ciepła. Zobaczymy jak będzie po lecie, jak ludzie wejdą do środka... a czy wejdę ja to zależy czy znacząco obniżą ceny. Stać mnie ale dla zasady nie pozwalam się dymać na kasę.
Obsługa? Widać, że się uczą ale jak na razie bez zastrzeżeń.
Wnętrze? Ciężko ocenić bo piłem pod parasolem, a z tego co tylko rzuciłem okiem - bardzo przeciętnie. Lepsze to niż mega sztuczne knajpy w stylu Cico, jednak brakuje trochę ciepła. Zobaczymy jak będzie po lecie, jak ludzie wejdą do środka... a czy wejdę ja to zależy czy znacząco obniżą ceny. Stać mnie ale dla zasady nie pozwalam się dymać na kasę.