Browar Piwna

Browary

Gdańsk, Piwna 50/51

Fatalna obsługa, ale piwo dobre. (1) Zamówiliśmy wieżę piwna (3 l piwa), po 10 minutach kelnerka zakomunikowała,... Gość kiepsko (1) nieciekawe miejsce z fatalną obsługą, drogimi alkoholami i przeciętnym... gdańszczanka Fatalne miejsce na spotkanie w większym gronie (1) Obsługa kompletnie nie potrafi poradzić sobie z gośćmi. Jeżeli w miejscu,... LK
super jedzenie, swietna obsluga, polecam! (1) Parę dni temu byłam ze znajomymi w Browarze Piwna i bardzo nam się podobało.... Daniela M NIE POLECAM (2) Wczoraj w bardzo nieprzyjemnym nastroju opuściliśmy ten lokal - radzę... Andy nieprzyjemna obsługa (1) Browar Piwna odwiedziłam dwa razy, tydzień temu wraz z koleżankami byłyśmy na... kate Czy to piwo powinno tak smakować ?! (2) Lokal dość przyjemny, obsługa jest wporzadku być może postawiona w... Kasia Obsługa niewykwalifikowana i nieuprzejma (1) Obsługa na zewnątrz lokalu niewykwalifikowana i nieuprzejma. Nie oczekuję od... Karla Nieprzyjemna obsługa (1) Trudno opisać konkretną sytuację, ale przez całą naszą wizytę panie kelnerki... Agata tylko pszeniczne dobre (2) reszta piw to pożal się panie boże, lepiej skorzystać z usług innych pubów... Jerzy Wysokie ceny, nieciekawie i fatalna obsługa. (2) Co z tego, że dwie poprzednie wizyty były udane (albo raczej: nie były... nalesnik . (1) Poszedłem na piwo. Piwo 0, 4 za 9 zł, da się wypić ale nie jest warte tej... ja Dramat - właścicel (3) Byliśmy na meczu Polska - Czechy, oglądaliśmy mecz z rzutnika. Na początku... Niezadowolona yyy - opinia (2) Ogólnie klub może być, jednak dj to beznadzieja. Ciągle jest na fochu, siedzi... yyy sympatyczne miejsce (1) Miła obsługa, czysto, klimat też niezły. Piwo bardzo smaczne. Co do kuchni to... dziwak Fajne miejsce (2) Fajne miejsce na spotkanie towarzyskie. Wystrój co prawda nie powala, ale nie... Ania LABORATORIUM (1) Ktoś sp....ył sprawę robiąc taki wystrój . Jak idę na piwko to lubię klimacik... Piwosz.. pełna knajpa (1) Odwiedziłem wczoraj Browar Piwna,knajpa pełna ludzi, ale jakoś znalazłem... Altowiec Mogłoby być lepiej (2) 1. Cena wywindowana już 2 miesiące po starcie!!!! 2. Kufle tylko - 0,4l i 1l... Krystyna Rewelacyjne piwko i te żeberka :) (1) Zakochałem się po prostu, piwo dobre, ale tego się spodziewałem, za to... Jaca