Browar Piwna

Browary

Gdańsk, Piwna 50/51

Bylym pierwszy raz w minibrowarze (1) Bylym pierwszy raz w minibrowarze, wiec nie za bardzo znam sie na takich... Claude Zawiodłam się (1) Długo wyczekiwałam wolnego wieczoru aby się wybrać do "świeżo" powstałego... zawiedziona klientka. slabiutko... (1) lokal kompletnie bez klimatu, cos pomiedzy McDonalds a imprezownią... czyli... inz
świetne piwo i ciekawe wnętrze (2) bardzo dobre piwo robione na miejscu, niepowtarzalny wystrój wnętrza, świetne... DS porażka (1) ZNAKOMITE jasne piwo w bardzo wysokiej cenie. nieciekawe menu, niezbyt... Krzy$iek MOŻE BYĆ ale ..... (1) Moi drodzy, chęć spróbowania nowego piwa wielka. Piwko OK. Do piwka... ann Szkoda (1) Zaprowadziłem znajomych do nowego browaru na wejsciu spotkalismy kilku... mk Nie, dziękuję (1) byłem raz, wypiłem 2 rodzaje ich piwa - przeciętna klasa wyższa jeśli chodzi... Michał Dokładnie słabiutko (1) Zgadzam się z wcześniejszą opinią. Byłem i się rozczarowałem. Prawdę mówiąc... piwosz Polecam (1) Odwiedziłam już kilkakrotnie to miejsce i na pewno zostanę stałym klientem.... xxx Mieszane uczucia (1) Mieszane uczucia. Trzeba powiedziec, ze jednoznaczna ocena jest trudna.... Piotr Zedler Słabe piwo.. (1) W smaku. Kto to warzy? Ci amatorzy muszą się jeszcze dużo nauczyć zanim coś... Barti bardzo dobre jedzenie, ale w środku śmierdzi (1) Charakterystyczny wystrój oparty o motywy zespołu The Beatles to pierwsze co... Roy