Nie idżcie tą drogą

Jedzenie jak z najgorszego baru komunistycznego: cielęcina twarda, sosy z torebki, stare ziemniaki, stek surowy- ogólnie niesmacznie. W restauracji jadłam 26.05.2011r. wtedy było jedzenie bardzo dobre. Cały wieczór zapijamy i zagrazamy niesmak po nieudanej kolacji. Uważajcie, nie idzcie tą drogą. Niesmak fizyczny i psychiczny po takiej kolacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nie idżcie tą drogą

jakby co mam dobrego psychologa dla Ciebie zagubiona w tym świecie kobieto..idź do mc donalda i tam zjedz bułkę z "wołowiną".jestem ciekaw czy Ci przypadnie do gustu..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Oho, wlscisciel zawsze na posterunku. Grunt to sluszna linia partii: nie wazna opinia klienta, wazna moja.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

idź na zapiekanki koło pomnika i przestań narzekać.

Czy ten burak podpisujący się jako "Juliusz Cezar", niewybrednie komentujący komentarze niezadowolonych GOŚCI, to ktoś z obsługi lub właściciel tej restauracji? Jeżeli tak - to pora może dać sobie spokój, kupić dresik, kijka, BMW i pobawić się z kolegami na mieście, zamiast udawać że się coś potrafi i ma cokolwiek do powiedzenia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakby co ...to mam panadol..

jeżeli chodzi o steka to możesz mieć go podanego na 6 sposobów ale Ty pewnie o tym nie wiesz..żenada...