Nie mogłam lepiej trafić! :)
Akademia dobrej jazdy to przede wszystkim cudowna, przyjazna atmosfera, która sprzyja przyswajaniu cennej wiedzy. Kurs teoretyczny prowadzony bardzo jasno i przystępnie przez świetnie wyszkoloną kadrę, która ma dobre podejście do kursantów. Przyswajanie przepisów podczas takich zajęć to czysta przyjemność!
Specjalne podziękowania dla Maćka G.!!! :) Lepszego instruktora nie mogłabym sobie wymarzyć. Stoicki spokój, pełne wsparcie i indywidualne podejście do kursanta to zdecydowanie to, czego kandydat na kierowce potrzebuje. A przy tym ogromna doza humoru, dzięki której w aucie panuje cudowna atmosfera.
Po takim przygotowaniu bez problemu zdałam egzamin i stałam się kierowcą, który nie boi się wyjechać na drogę.
Akademia dobrej jazdy- gorąco polecam!!!!! :)
Specjalne podziękowania dla Maćka G.!!! :) Lepszego instruktora nie mogłabym sobie wymarzyć. Stoicki spokój, pełne wsparcie i indywidualne podejście do kursanta to zdecydowanie to, czego kandydat na kierowce potrzebuje. A przy tym ogromna doza humoru, dzięki której w aucie panuje cudowna atmosfera.
Po takim przygotowaniu bez problemu zdałam egzamin i stałam się kierowcą, który nie boi się wyjechać na drogę.
Akademia dobrej jazdy- gorąco polecam!!!!! :)