Nie polecam firmy schodowej Rintal

Nie polecam firmy Rintal z Tczewa. Wielka reklama ale to ściema. Chociaż ekipa montażowa na medal to projektant schodów nie zna się na swojej działce. Zaprojektował schody tak, że w każdej części biegu schodów szerokość stopni jest inna, a barierka usytuowana jest raz 3 cm raz 8 cm od krawędzi stopni. Nie poświęciłem wystarczająco dużo czasu na analizę umowy i projektu sądząc, że zlecam wykonanie solidnej firmie. Niestety umowa 8 stron drobnym drukiem nie daje szans na dochodzenie reklamacji. Podpisałeś - płać. Trzeba było czytać fora budowlane wcześniej gdzie negatywnych opinii o tej firmie jest pełno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdecydowanie również odradzam. d**ile z tej firmy położyli dzielony stopień spoczynkowy dzielony na pól słojami w rożne strony i twierdza ze tak jest zgodnie ze sztuka. Powłoka schodzi ze stopni i poręczy. użytkowane niecały rok a wyglądają jak intensywnie użytkowane wiele lat. Nie uwzględniają gwarancji itp
totalna porazna. omijac szerokim lukiem. Sprzedawca ukrywa wiele faktów bo nikt nie zgodziliby się na takie rzeczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Ile może kosztować budowa domu (8 odpowiedzi)

Witam, pisze z pytaniem o dom 120 metrów. Chodzi mi o taki orientacyjny koszt do stanu...

remont w bloku niedziele, święta i 1 stycznia - czy to już chamstwo czy life style? (109 odpowiedzi)

Może tylko nam się to nie podoba? Rozmowa nic nie dała, reszta sąsiadów woli cierpieć w milczeniu...