Oddałam dzisiaj samochód do kompleksowego czyszczenia, kiedy wróciłam i usiałam do auta zobaczyłam, że schowki, miejsce na napój, boczki są nadal brudne, nawet nie ruszone. Pod fotelem nieodkurzone, skóra przy hamulcu i przy zmianie biegów zakurzona tak jak była, kratki od klimatyzacji nieruszone. Zwróciłam na to uwagę i Pan powiedział, ze oczywiście to poprawi. Wracam po 20 min. okazało się, że to co wskazałam zostało powierzchownie przetarte i że "oni nie czyszczą kratek od klimatyzacji". Dowiedziałam się, że się czepiam!!!! Pan znowu zabrał się do pracy, zapłaciłam, wsiadam do auta i autentycznie głupio było mi trzeci raz zwracać uwagę o te same rzeczy. Poprosiłam więc numer do właściciela. Zadzwoniłam i osoba, która odebrała telefon podała się za właściciela. Szybko zorientowałam się, że osoba, z która rozmawiam, to ta sama osoba, która mnie obsługiwała, gdy powiedziałam, że zaraz będę na miejscu, żeby wyjaśnić sprawę. Pracownik zamotał się, że jednak nie ma osoby decyzyjnej.
Ta myjnia to kpina, zresztą mogłam zerknąć na opinię przed skorzystanie z usług.
Także drogi właścicielu, bardzo niekompetentnym, ludziom powierzasz swój interes.
Nie polecam zdecydowanie!!!!