magda - opinia (1) Ceny nieadekwatne do rynku (czyszczenie tapicerki 200zł, dwie konkurencyjne... magda dobra myjnia (2) lubię tam oddawć auto. zawsze czyste i wszystko zgodnie z umową. michał stał;y klient Cuda Wianki w 40 min (1) Zajechałam dziś na „szybkie” czyszczenie auta. Biorąc pod uwagę ogrom brudu w... Anka
Wariant 1 (1) Wybrałam wariant 1. Wszystko by było super tylko to na czym najbardziej mi... Karola Patrycja - opinia (1) Auto ogólnie umyte nieźle. Można się do kilku rzeczy przyczepić, ale miło się... Patrycja Brak dokładności (1) Podjechałem z samochodem żeby go tylko umyć. Pan w okularach powiedział, że... Michael SUPER ROBOTA NA CELUJĄCY (1) Nie wiem skąd są te niskie oceny tej myjni totalnie wyssane z palca, ale się... Pluszak Grande Super robota polecam każdemu kto ma bzika na punkcie autka (1) Oddałem autko na godzinkę gdyż nie miałem więcej czasu poprosiłem Panów by... Szymon Uszkodzili mi skrzynię biegów - ODRADZAM!!! (2) Wstawiłam samochód do myjni, w 100% sprawny, 3 tyg wcześniej miałam robiony... Dorota Nowa Aqua myjnia (1) Aqua myjnia, Galeria Przymorze, jakość precyzja,detaling, profesjonalna... Ormian Pierwszy i ostatni raz. (1) Auto umyte byle jak zacieki ,brudne szyby a progi nie ruszone nawet itd.... Radek Nie polecam - kpina totalna (1) Oddałam dzisiaj samochód do kompleksowego czyszczenia, kiedy wróciłam i... Katarzyna Nie polecam ! (1) Nie polecam , obsługa to jakiś żart . Kpina z klienta . Otrzymałem umyty... Maqu Wszystkie komentarze niestety się potwierdzają (2) Myją samochód tyko jeden raz. Niestety oddają go klientowi brudny i z... miś Brak możliwości umycia auta (1) Umówiłem się na konkretną godzinę, zostawiłem auto i myślałem, że auto... Greg Zmarnowane pieniądze (1) Niestety ale jakość usługi jest marna, odkurzono powierzchownie, pod fotelami... kalinka Jeśli dbasz o auto nie korzystaj (1) Z usług myjni korzystałam dwukrotnie. Pierwszy raz było to tylko mycie. Do... Małgorzata Stał klient - opinia (1) Polecam !!! Stał klient Znajomym odradzam, nieznajomym nie polecam (1) Odwiedziłem myjnie w poprzedni weekend, po tym jak sprawdziłem w internecie... Oliwa Miła obsługa to nie wszystko (1) Generalnie się zawiodłem , owszem w bezpośrednim kontakcie z ( chyba szefem... Jacek