Nie polecam lekarza Barcińskiego

Temat dostępny też na forum: G. Barciński - Otolaryngolog
Nie wiem kto pisał te opinie, ale pewnie rodzina tego Pana.

Nie polecam lekarza Barcińskiego m.in.:
- brak odpowiedniej uwagi dla pacjenta, spieszy się,
- nie jest delikatny dla dzieci,
- spóźnia się,
- brak podstawowej higieny, brudne paznokcie itp. PORAŻKA

NIE POLECAM, koleżankę z niemowlakiem z temperaturą i bolącym uchem była u niego w ośrodku ze skierowaniem, ALE nie przyjął ponieważ stwierdził że nie ma miejsca, 1 osoba czekała, śmiechu warte!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nie polecam lekarza Barcińskiego

A ja BAAARDZO POLECAM tego Pana. Wyleczył mi najpierw górne drogi oddechowe, a ostatnio bardzo delikatnie (bez porównania lepiej niz wczesniejszy lekarz) ucho. Bardzo dobry lekarz - polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze byles u niego prywatnie i zaplaciles za usluge wtedy byl dla Ciebie przyjemny, ja bylem w przychodni i rowniez odradzam, ma slaba oponie wsrod lekarzy w przychodni, bo kazdy mi go odradzal i polecal inna przychodnie z laryngologiem

coś takiego ... :) przecież wiadomo, że obu panów lekceważy sobie pacjentów od laaaattt. nie chcę nikomu obrabiać siedzenia, ale niestety tak było w kilku przypadkach, moim i znajomych - a historie były wieloletnie, zapalenia zatok, zdefiniowanie mononukleozy, długotrwałego zapalenia gardła, migdałków, ech... no niestety. :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam,
mnie też nie przyjął z naglym przypadkiem (zapalenie ślinianek, obrzęk węzłów chłonnych). Powiedzial że nie ma miejsca, ma komplet pacjentów i nie zdąży mnie przyjąć ( sam spóżnił się 20 min.) Nawet nie spytał co mi dolega SKANDAL!!!