Nie polecam osobą potrzebującym doraźnej szybkiej opieki
Jestem niezadowolona z usług tego gabinetu. Zgłosiłam sie tam z opuchnietym polikiem, z dwójką dzieci, z ostrym zapaleniem jamy ustnej. Oprócz wysokiej ceny jaką zapłaciłam nie otrzymałam pomocy takiej jaka potrzebowała, ulżeniu w cierpieniach. Wieczorem tego samego dnia znowu sie zgłosiłam o pomoc, ponieważ byłam coraz bardziej spuchnięta, ale dalej nic nie zaradzili. Kazali brać antybiotych i stosować okłady. Druga noc nieprzespana. W dniu 04.09. nie mogłam wytrzymać z bólu, to co radzili niec nie pomogło. Skonsultowałam sie z innym gabinetem stomatologicznym. Przyszłam do nich z płaczem. I to dopiero była fachowa pomoc. Mały gabinet, ledwie mieścił mi sie wózek z dzieckiem. Ale Pani doktor odrazu podjęła interwencję. Zaaplikowała taki antybiotyk w miejsce zapalenia, że ulzyła moim cierpieniom. W trosce o moje zdrowie, prosiła abym przyszła jeszcze pod wieczór, bo będzie weekend i ona mi to jeszcze raz przepłuka i poda antybiotyk.To jest fachowa pomoc. Troska o pacjenta na pierwszym miejscu.
Nie polecam nikomu kto potzrebuje pomocu w bólu bo ja naprawdę czuje sie oszukana. Jakość usług w moim przypadku była mierna.
Nie polecam nikomu kto potzrebuje pomocu w bólu bo ja naprawdę czuje sie oszukana. Jakość usług w moim przypadku była mierna.