Nie polecam.
Dziwię się, że pani Iza jeszcze pracuje w solarium. Te wszystkie fatalne opinie są na pewno na jej temat. Bardzo zarozumiała, a klientów traktuje jak idiotów. To miejsce - o sympatycznym wystroju i niezłym wyposażeniu - bardzo traci z jej powodu. Niedługo skończy mi się karnet i nie sądzę, żebym kupiła kolejny. Nie mam ochoty być narażana na nieprzyjemności za moje własne pieniądze, a nie będę przecież sprawdzać kto kiedy pracuje, żeby trafić na którąś z symaptycznych dziewczyn. Chyba skorzystam z rady udzielonej mi przez tę panią (działającą na szkodę firmy w tym momencie!) i w przyszłości poszukam innego solarium. Ironiczne stwierdzenie "właśnie tak dbamy o naszych klientów" przeważyło szalę.
Czy Panowie Właściciele czytają opinie o swojej firmie? Czy w dalszym ciągu dobre samopoczucie pracownika, przy tego typu działalności, jest ważniejsze niż zadowolenie klientów?
Swoją drogą, jeżeli traficie Państwo na inną panią niż pani Iza - warto skorzystać z solarium Africa Sun.
Czy Panowie Właściciele czytają opinie o swojej firmie? Czy w dalszym ciągu dobre samopoczucie pracownika, przy tego typu działalności, jest ważniejsze niż zadowolenie klientów?
Swoją drogą, jeżeli traficie Państwo na inną panią niż pani Iza - warto skorzystać z solarium Africa Sun.