Serdecznie polecam! (1) Korzystam z usług tego solarium od roku i jestem bardzo zadowolony :) Nigdy... Piotr Nie polecam (1) Wizyta w tym miejscu nie była przyjemna. Obsługa na bardzo niskim poziomie,... Marcin Marta - opinia (2) Postanowiłam podzielic się opinią ponieważ korzystałam z solarium od 1,5... Marta
Panstwa opinie sa nie do pomyslenia... (1) Panstwa opinie sa nie do pomyslenia,wystarczy na nie spojrzec ..... Jako... karol OBSŁUGA KLIENTOW (1) hm...przeczytałam wyżej wypowiedź klientki która strasznie nie znosi "Pani... I.R Obsługa pwinna być w tego typu miejscsch profesjonalna i miła !!! (1) Zgadzam się z poprzedniczką w 100 % jakiś czas temu na długo rozstałam się z... klientka obsługa (1) ostatnio byłam w tym solarium i jest już nowa obsługa a konkretnie nowa Pani... Marta obsługa (1) Korzystałam tylko kilkakrotnie z tego salonu ,ponieważ zraziła mnie... zadowolona klientka PRZEDE WSZYSTKIM Z GŁOWĄ! (1) Jestem stałą klientką tegoż solarium i zgadzam się z poprzednikami, że to... Katarzyna . (1) Chcialam skomentowac ponizsza opinie. Otoz bylam swiadkiem tego zajscia. Pani... Asia Obsługa nie zamiła- bardziej szanują stałych bwalców zamiast poświecić czas nowym klientom. (3) Trzeba podkreslić ,że czytając komentarze udałam sie do tego studia oczekując... Michelle Nie polecam. (2) Dziwię się, że pani Iza jeszcze pracuje w solarium. Te wszystkie fatalne... Anka Wszystko super z jednym małym szczegółem... (1) Łózka i lampy naprawdę bardzo dobre, wystrój i klimat rewelacja, pani... Maja Polecam, ale... (1) ... wszystko zależy na kogo z obsługi traficie. Wysoka blondynka jest... Karolina Polecam, ale... (1) Super łóżka, przystępne ceny, ale obsługa nie za bardzo. Pani blondynka ok,... Aga Super (1) Napiszę krótko - bardzo sympatycznie i profesjonalnie! Tak trzymać! Kagga zapytanie (1) w jakich godzinach obsługa solarium liczy co 5 minutę gratis?kiedy byłam na... agnieszka SUPER, SUPER I JESZCZE RAZ SUPER !!! (1) Gorąco polecam... Wystrój bomba, niepowtarzalny i bardzo oryginalny. W ogóle... Czarna Marek - opinia (1) polecam, wspanialy efekt opalania, Marek