Nie polecam!!!

Byłam ostatnio u p.Roberta,niestety usługa nie do końca mnie zadowoliła...przyszłam do specjalisty a przez całą wizytę czułam się jak u ucznia: trzęsące ręce sprawiały wrażenie, że zaraz coś niedobrego zdarzy się mojej fryzurze,zdenerwowanie i brak zdecydowania tego pana tylko pogłębiało uczucie mojego dyskomfortu.Nie czułam się jak u specjalisty z doświadczeniem a jak u kogoś kto uczy się na moich włosach.Opłata była jak za profesjonalną usługę nikt nie wspomniał nic o uczniach.Fryzura jest dobra ale nie była skomplikowana,chociaż dla tego pana chyba tak.Życzę udanej nauki ale już nie na mnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu

Widocznie Pan Robert jest bardzo zdolnym uczniem , skoro już 3 miesiące później zdobył wyróżnienie w prestiżowym konkursie poznańskich targów Look - "KREATOR 2010", w stylizacji damskiej. A może po prostu powyższa "opinia" to tylko wpis złośliwej konkurencji???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam!!!

ja wrecz przeciwnie! zawsze chodze do Roberta bo to swietny fryzjer!

szkosa, że już nie pracuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trudno mi w to uwierzyć.... Robert obcinał mnie nie raz i zawsze byłam zadowolona. Atmosfera podczas strzyżenia jest super, powiedziałabym wręcz, że można się podczas niej zrelaksować :)

Uważam, że Robert jest jednym z najlepszych fryzjerów, z jakimi miałam do tej pory do czynienia.