Nie polecam

Firma to kpina.
Zamawiałam towar, drogi, bo meble, i przyszły uszkodzone, a nadawca nadawał całość w komplecie, noga od stołu wyrwana, reklamacje aby złożyć trzeba czekać nie wiadomo ile czasu, dział reklamacji nie oddzwania, nikt nie chce przyznać się do błędu.
Nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewelacja super

Nie zgadzam się z przedmówcą tak jak spakował i zabezpieczył tak ma do mnie kurier przybył z paczką w terminie brawo dla kierownictwa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: rewelacja super

to firma to beznadzijea, nie da sie dodzownic , dowiedziec co sie dzieje z paczka, kurierzy sie umawiaja i nie przyjezdzaja,
nie wiem czy we wszystkich oddzialach tej firmu jest ale to na pewno dotyczy warszawa mosciska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ta firma to pomyłka

Nie polecam. Na przesylkę czekam tydzień i jeszcze nie dotarła. Nie mozna się nigdzie dodzwonić. Porazka

Re: ta firma to pomyłka

racja!!! banda nierobów która nawet telefonu nie raczy odebrać!!! niech się kur.y na pieczarki przerzucą...!!!

Re: ta firma to pomyłka

wal się na ryj frajerze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nie polecam

Moja przesyłka dotarła z Białegostoku do Gdańska w jedną noc. Brawo. Co z tego jak w Gdańsku utknęła w magazynie na 5 dni. Nieopłaca się wysłać samochodu z Gdańska do odbiorcy z jedną przesyłką więc czekają aż im sie uzbierze. Jaja sobie robią. Proponują mi złożyć reklamację co do terminu dostawy, ale co to da ?