Szajs. (1) Tyle nerwów dawno nie straciłem. Kurier miał odebrać paczkę we wtorek, potem... Sławomir FATALNIE (1) Absolutnie nie polecam! Zadzwonił do mnie kurier jak był pod drzwiami i... MK kurier pomylił miasta w dodatku paczka została uszkodzona (1) Czekałem na paczkę z Gdańska do Lublina. Została wysłana w poniedziałek. Mało... Vadim
Kurier (1) Kurier nawet nie był a stwierdził że nie ma nikogo w domu i paczka wróciła na... Magda nie polecam (1) ostrzegam wszystkich!!!! Uwaga przeczytajcie uważnie ten post!!!!... Dorota Bezproblemowa dostawa i kontakt z kurierem (1) Po przeczytaniu poniższych opinii czekaliśmy niecierpliwie na przesyłkę... Gosia Nie polecam!!! Firmy K-EX (1) Nie wiem jak to się stało , ale mój wpis poprzedni nie udało się wysłać.... Irena Oszuści (1) Nie polecam korzystania z usług tej "firmy" Kurierzy kłamią, nie odbierają... Paulina Odradzam tą firmę !! (1) Mija już 9 dzień a przesyłka nadal nie dostarczona, kurier 2 razy awizował... 007 awizo (1) nikt paczki nie przywiozl, zostawione bylo tylko awizo to ujest jakis zart... Kamila Omijać szerokim łukiem (1) Ignorancja, krętactwo, brak komunikacji - tak krótko można określić sposób... Bader Polecam (2) Paczka z Łodzi zgłoszona do wysłania o godz. 9.44. odebrana przez kuriera o... Nadawca Dostawa bez jakichkolwiek problemów (2) Kupiłem w sklepie internetowym materac z poduszką, podkład pod materac i... Grzegorz klient do realizacji przez pięć dni (1) Nie odbierali paczek przez pięć dni tłumacząc że zawsze jest pełen BEZNADZIEJA sara Chamstwo kurierki (2) oddzwoniłam 10 min po otrzymaniu sms z prośbą o kontakt. Usłyszałam że za... W.K. Dno (1) Firma niekompetentna, przesyłki nie sa dostarczane, . obsługiwana firma przez... POKRZYWDZONA PRZEZ K-EX Najgorsza firma kurierska z jakąmiałem do czynienia (1) Najgorsza firma kurierska w Polsce!!!! Bezczelna infolinia!! Dostawa miał... Krzysiek najgorsza firma ''kurierska'' w Poslce (1) Przesyłka została przekazana osobie nieuprawnionej do odbioru (nawet nie... Agnieszka Najgrosza z możliwych firm (1) Kurier nie próbował nawet dostarczyć przesyłki a wpisał sobie odmowę... klienta najgorsza firma kurierka (1) Najgorsza firma kurierka jaka istnieje. Nigdy nie ma przesylki na czas. Na... pawel