SZOK !! (2) W czwartek miałem otrzymać pilną przesyłkę , jest sobota i nic , nic się nie... Jacek Dramat (1) Zamówiliśmy paczkę w Kex. Generalnie podczas zamówienia było miło i w ogóle.... Zdruzgotany klient Chyba najgorsza firma kurierska w Polsce (1) Z moich doświadczeń jako odbiorcy przesyłki: zero kontaktu ze strony... Zdegustowany
bezczelna obsługa klienta w K-EX (1) witam.niestety bardzo mocno zawiodłem się na tej firmie pseudo-kurierskiej a... makx TOTALNA MASAKRA (1) Od poniedziałku czekam na przesyłkę, kurier nawet nie dzwoni, dwukrotnie... Agata MASAKRA (1) NIE POLECAM, jakaś masakra. Kurier nie odbiera telefonu, a jak odbierze to... ona K-EX Katastrofa Ekspresowa (2) WIELKI NEGATYW !!! PRZESYŁKA NADANA W ŚRODĘ W KĘPNIE,CZWARTEK 2013-06-20 W... Aleksander Z całego serca odradzam (2) Kurier miał przyjechać odebrać zamówienie - nie przyjechał. Telefony milczą.... Olin Nie polecam (3) Czekam na paczkę,która jest w magazynie K ex już tydzień.Dzwoniłam do... Monika NIE POLECAM OBSŁUGA FATALNA DOKUMENTY NIE ODEBRANE (1) 2 LIPCA ZGŁASZANE ZAMÓWIENIE NA KURIERA K-EX ODBIÓR DOKUMENTÓW MIAŁ NASTĄPIĆ... MR.X Dno (1) całkowite dno przesyłka wędruje już ponad tydzień , trzeci dzień z rzędu... domel Polecam (2) Tyle tu negatywnych ocen a moja jest zupełnie odwrotna. Przesyłka dotarła... Ania Nieporozumienie (2) Po raz pierwszy korzystam z usług firmy KEX to jest jakas porazka .Moja... kukubara FATALNA OBSLUGA PACZKA W GDANSKU OCZEKUJE TYDZIEN (2) Po raz drugi spotkalem sie z fatalna obsluga..W innych odzdzialach pracuja... stilo01 NIE POLECAM !!!! (1) Nigdy (ile razy korzystałem a byłem zmuszony bo byłem w roli odbiorcy) nigdy... kola NIGDY W ŻYCIU!!! NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ KIEDYKOLWIEK SIĘ SPOTKAŁAM!!! (1) Miałam czekać max 4 dni na przesyłkę jednak czekam już prawie 3 tygodnie!!!... zdenerwowana Badziewie (1) Podaż drugi korzystam z usług tej firmy, ostatnio po zamówieniu kuriera... Igi OSTRZEGAM !!! (1) Nie spotkałem się z taką nieudolnością wśród firm kurierskich jak w... RAFAŁ madziula994 - opinia (1) zero kataktu ,lekcewarzenie klieta zwykle bur... tam sa przesylka idzie juz... madziula994 OCENA FIRMY (1) Wyjątkowe lekceważenie klientów ; kompletny brak możliwości kontaktu,... dzidens