kurierzy ... (1) Trzeci raz to samo. Dostaję maila że kurier w dniu dzisiejszym dostarczy... neverever BEZNADZIEJA (1) Paczka szla 2 tygodnie, przyszla uszkodzona. Z kurierem brak kontaktu, nawet... Luk (...) (1) Już trzeci dzień czekam aby kurier odebrał od mnie paczkę !!! Michał
TRAGEDIA (1) Przesyłka kurierska która idzie tydzień i jeszcze nie doszła-dodzwonić się... Basia Czekałem, dzwoniłem że mi zależy, w śledzeniu AWIZO (1) Zwykłe oszustwo!!! Skandaliczna niekompetencja!!! Czekałem na paczkę,... James Mniej niż zero (1) Odradzam korzystanie z usług tej pseudo firmy, w moim przypadku kurierzy... Beata Rano przesyłka trafiła do magazynu a po południu była już u mnie. (1) Szybkie doręczenie, uprzejmi kurier. Wszystko ok. Bartek masakra, poziom usług beznadziejny (1) Czekam na paczkę od 16 grudnia i nadal jej nie otrzymałam. Kontakt z firmą... ona Skandal! To zaprzeczenie firmy kurierskiej!Nigdy więcej K-Ex (1) Czekam w Gdańsku na przesyłkę wysłaną z Poznania 28 grudnia 2015. Dzisiaj... Roman prezent gwizdkowy - opinia (1) Paczka nie zostala dostarczona od 14 grudnia!!! kurier nie pobiera jej z... prezent gwizdkowy Zero kontaktu z firmą (1) W poniedziałek przesyłka była w magazynie doręczającym, w czwartek niby... elkaza NIE KORZYSTAJCIE Z USLUG K-EX (1) Paczka lezy w magazynie od wczoraj rana od g.5.51 i do dzis nic z nia sie... janek z 4-pancernych Oetam - opinia (1) Porażka na całej linii. Przesyłka jest w Gdansku już od 4 dni. Brak kuriera... Oetam Totalne zero (1) O czym gadać. Pilny zakup, pilna przesyłka i d...upa. Zero profesjonalizmu.... Ja tragedia (1) dzwonie i wisze na słuchawce 40 min nikt nie odbiera,kurierzy zmieniaja sie... zły klient Nie odbierają paczek po 3 / 4 dni (1) Tragedia !!! kurierzy nie odbierają paczek po 3/4 dni. Bardzo słaby kontakt z... Qazimodo Nieodebrana paczka (1) Pomimo zapewnień i nadania zlecenia ok południa, do deklarowanej godz. 17 nie... Pawel Ostrzegam przed tą firmą (2) Nie potrafią zadzwonić, przyjeźdżają w godzinach pracy, zostawiuają awizo bez... Marcin Nie polecam (1) Paczk nadana 17.11 Dziś 20.11 Brak kontaktu .nie polecam Syla Partacze (1) Zero komunikacji, zero profesjonalizmu. Odradzam. Nic bym nie kupiła więcej... Agnieszka