Współpracuje z firmą nie polecam (1) Ostrzegam przed firmą K-ex jako osoba współpracująca z nimi. Problem jest od... Agnieszka porazka totalna (1) Polkomtel wyslal mi telefon, kurier mial byc miedzy 11:30 a 13:30 siedzialam... ola Totalna porażka! (1) Czekałem na przesyłkę z orange, miałem jeden telefon i jeden SMS, po paru... Oszukany odbiorca
k-ex jakosc super kultura super czas super (1) firma potrafi paczke w terminie doreczyc kurier dzwonił przed doreczeniem... PREZES Brak slow!!!!! (1) Najgorsza i najmniej rzetelna firma kurierska jaka znam! ze oni jeszcze sie... Asia Szkoda nerwów! (1) Jeśli ktoś chce, żeby przesyłka szła dłużej niż pocztowa paczka ekonomiczna,... Anka Nie profesjonalna firma (1) Wielka jedna masakra , jak ta firma utrzymuje sie na rynku !!!! Kurierzy... Mar Kpina!! Nie polecam tej firmy!!!!!!! (1) Nikomu nie polecam firmy K-EX zwłaszcza jeżeli trzeba odebrać przesyłkę... Katarzyna dno (2) Zero kontaktu kuriera z adresatem, gdy dwa razy przyjechał o tej samej porze... ewa tragedia - banda nie polecam nigdy w życiu (2) najgorsza obsługa z jaka sie spotkałam kurier frajer zadzwonil, nie mogłam... ja kurierzy który zrobił zemnie idiote (1) Czekam na farby od firmy Noxan sprawa bardzo pilna przez biuro obsługi... Krzysztof Plewka Paczka dostarczona... komu innemu. (1) Z oferty tej firmy korzystałem 2 razy (oczywiście dlatego, że sprzedający... MP KPINA! (1) Zdecydowanie nie polecam! Czekam na bardzo ważną przesyłkę z banku, która, na... Anna Ostatni raz.... (1) Co za frajerzy!!! Paczka wydana kurierowi - więc czekam cały dzień i dupa.... wkurzony dno a nawet poniżej (1) zamówiłem rower który z Koszalina do Gdańska szedł tydzień. A ma dojsc do NDG... andrzej najgorsza firma pseudokurierska (1) pierwszy raz miałam do czynienia z tą firmą i po raz ostatni!większego dna... A. ocena (1) brak kontaktu z kuriere. W sieci widać, że przesyłaka wydana kurierowi i w... danuta Nie polecam (1) Najbardziej beznadziejna i nie terminowa firma kurierska z jaką miałem... Janpiot bez zarzutów (1) Szybkie doręczenie przesyłki, kurier miły, uśmiechnięty, nie robi problemów,... lola a - opinia (1) tragedia, kolejny raz nieterminowo dostarczają przesyłki, słaby kontakt z... a