Bardzo sprawna dostawa (1) Mam 1szy raz doswiadczenia z Kexem. Dla mnie super !. Wczoraj przesylke... Roy najgorsza firma przewozowa z jaka miałam do czynienia (1) Nie awizują przesyłki, nie umawiają terminu dostarczenia, oczekują, że... Margo żenada (1) brak kontaktu jakiekolwiek z firma, ciągle zajęte (nawet oczekujac 15 min na... Rumianka
okropna! (1) Od ponad Tygodnia nir moze dojsc paczka. Od 5 dni jest na magazynie. Kurier... klaudia jack - opinia (1) Chcesz komuś sprawić przykrość - wyślij paczkę K-EXem! Tydzień czasu... jack Pozytywnie! (1) Kurier zadzwonił przed dostarczeniem przesyłki, aby upewnić się, że zastanie... Hanna .... (1) Obsługa - brak, cały dzień nikt nie raczy podnieść słuchawki Oferta - drogo... othello żenada nie polecam! (2) ta "firma" to żenada 3 razy miałem z nimi do czynienia i za każdym razem nie... Maciek Dziadostwo i degrengolada (1) Paczka już 3 dobę leży w magazynie, nawet nie podjęta przez kuriera.... dlugi Antoni - opinia (1) Tragedia, przesyłka już dobę leży 15 km od mojego domu, kuriera nie ma, a... Antoni Długi czas oczekiwania na przesyłkę (1) 12.03 dostałam informację o tym, że zostanie tego dnia podjęta próba... Kamila Nigdy więcej (1) Kurier nie daje wcześniej znać kiedy będzie. Dzwoni na komórkę gdy jest już... K Już dawno powinna być "ex" (1) TRAGEDIA paczka wysłana w poniedziałek doszła do mnie w poobijanym pudełku w... Ekterion nie nie nie nie nigdy więcej (1) 3 dni wisiała w gańsku a potem wysyłka dalsza przełożona kuna Wszystko OK (1) Nie narzekam.Życzę firmie K-ex samych pozytywnych opinii.Pozdrawiam maniek Masakra... zdecydowanie bardziej polecam Pocztę Polską (1) Uwaga... moja paczka zaginęła... Zostałą odebrana od nadawcy, trafiła do... jhosef polecam (1) Korzystam często z usług K-EX i ogólnie jestem zadowolona. Zdarzyło się parę... Anna Nigdy wiecej (1) Kurier nie miły, można powiedzieć ze normalnie chamowaty. Dostarczony towar... sONJA polecam (1) Byłam przerażona opiniami, bo właśnie z tej firmy korzysta sklep wysyłkowy i... Danka "Jak będzie mi się chciało" (1) Takie słowa usłyszałem od kuriera jak do niego zadzwoniłem z zapytaniem... Fx