tragedia (1) nie polecam czekam na paczke od tygodnia . sprawdzalam na ich stronie i... adan Porażka !!! (1) Tragiczna firma, najpierw przywieźli uszkodzony towar, gdy producent wysłał... Mariusz Sodoma & Gomora (1) Jestem bardzo niezadowolona z usługi. Po obejsciu domu nie znalazłam awizo,... Miła
Asia - opinia (1) Dobry wieczór, Cała rzesza niekompetentnych osób pracuje w tej firmie. Moja... Asia Tragedia! (1) Że też w tych czasach taka firma się jeszcze utrzymuje? Kpiny z klienta. Z... Arkadiusz ... (1) Nie potrafią doręczyć paczki pod wskazany adres. Kurier podczas nieobecności... ketjow73 Bardzo długi czas oczekiwania na dostawę (1) Paczka dla mnie w Gdańsku czeka od 12.08- dziś 21.08 i nic się nie dzieje,... joanna TA FIRME KTOS POWINIEN WRESZCIE PODAC DO SADU ZA TO OSZUSTWO!!!! (1) OD 06.08 CZEKAM NA PACZKE KTORA OD 07.08 LEZY NA MAGAZYNIE W GDANSKU A JA... NATALIA kpina (1) zero kontaktu z klientem. gdybym wiedzial ze tak wyglada wspolpraca z tymi... asdasd Chcesz zrobic komus na zlosc ??? wyslij mu paczke K-EXem ;) (1) Chcesz zrobic komus na zlosc ??? wyslij mu paczke K-EXem ;) szczegolnie do... Była Klientka Pilna przesyłka nr 872176023 na piątek 28.06 do godz. 12.00 (4) Przesyłka z Bielska do Elbląga nadana w środę 26 z terminem doręczenia piątek... Krzysztof Hamiga To nie firma kurierska, to element najnizszego pokroju! (1) Przesyłka nadana 16.07.2013, od 19.07 toczę batalie o otrzymanie swojej... Monika PRL powrócił! (1) Dramat rodem z PRL. Mój pierwszy kontakt z tą firmą - zero telefonu od... Tomek Kompletna porażka, zupełny brak szacunku do klienta! (1) Po raz trzeci mam z nimi problem i już nie wytrzymałam. Wystawie wszędzie... Izabela BEZNADZIEJA (1) nie polecam nikomu, kurier zostawil paczke u sasiada i nie raczyl nawet... mario Ta firma powinna mieć nazwę "Tragedia" (2) Czekam na przesyłkę i czekam, piszę do nadawcy, podają mi numer przewozowy,... Marcin jestem zadowolona (1) Muszę przyznać, że po przeczytaniu opinii na temat firmy K-EX byłam pełna... anna paczka (1) zamówiłam telefon, paczka przyszła- ale okazało sie ze brak jedenej litery w... xo.xo Bardzo nie polecam (1) Już drugi raz miałam styczność z ta firmą kurierską zamawiając coś na... Monikagd Syf, kiła i mogiła (1) Totalna żenada. Jeśli komuś zależy na czasie, to radzę unikać z daleka.... fleczi