Przesyłka (3) Firma Kolporter expres powinna posiadać miano najgorszej firmy stulecia.... Andrzej Żart.... (1) Kurier zostawia paczkę gdzie popadnie, nawet listu przewozowego nie widziałem... ehhh K-EX DNO !!! I PÓŁ METRA MUŁU (1) x-ex to firma która nie ma prawa utrzymać się nawet w ugandzie !!! wali... ARCIK
super firma (1) k-ex jest ok korzystam z usług tej firmy od trzech lat i uwazam że to co... arek nie korzystać z K-EX!!!! (1) ODRADZAM!! nie korzystajcie z tej firmy!! przetrzymują przesyłki, moja leży... Polak mały korzystałam raz ale polecam (1) zdziwiłam się negatywnymi komentarzami, kurier zadzwonił odebrał przesyłkę o... Joanna K-EX (1) K-Ex ostatnio! nigdy więcej mieć dłużnikowi Ltd w LIPION Mediów Holding SA... waldek aga - opinia (1) MASAKRA!!!!!! Nie polecam firmy, zero kontaktu, kurier nie pofatygował się... aga Totalne nieporozumienie (1) Już kilka razy odbierałem od nich towar i zawsze bez problemu... do czasu.... drn KOLEJNE NIERÓBSTWO ZE STRONY KEX (1) KOLEJNE NIERÓBSTWO ZE STRONY KEX!!! TO SIĘ NAZYWA DBAŁOŚĆ O PRZESYŁKĘ... ORTHOmedicus Tandeta (1) Z calego serca odradzam K-EX! Zadnego kontaktu z kimkolwiek wlacznie z... Marian Firma lekcewaąca i ignorujaca klienta (1) Brak dostawy towaru,lekceważenie petenta,totalny brak informacji, zero... Mariola Topolska K-EX (3) Witam, Zamówiłam towar po 19'' wieczorem 30 stycznia, wysyłka nastąpiła... Monika Polecam (1) jestem stałym klientem K-ex jak do tej pory nie ma większych problemów co... PPUH Vamdar KPINA (1) PRZESYŁKA ZOSTAŁA NADANA 30.07.2012 DZISIAJ MAMY 07.08.2012 I PRZESYŁKA... Viola Tragedia (1) Co to w ogole ma byc??? to jest firma przewozowa nie dosc , ze dlugo to... Nizadowolony Tadeusz beznadzieja i bangladesz (1) tragedia! paczka wysłana z kalisza 26 kwietnia. dzis jest 4 maja i zero... zuo K-EX Totalna porażka (4) W dniu 12 kwietnia tj czwartek zamówiłem usługę kurierska w Firmie K-EX... Marek Totalna zlewka fundowana przez K-EX (1) W dniu 12 kwietnia tj czwartek zamówiłem usługę kurierska w Firmie K-Ex.... Marek mp - opinia (1) Zarówno odbiór paczki od nadawcy jak i dostarczenie do odbiorcy zdecydowanie... mp