:) - opinia (1) Paczka dotarła nienaruszona, brak tel.od kuriera o której godz. będzie u... :) FARSA (1) Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Zamówiliśmy z żoną karmę dla zwierząt w... Michał kobieta - opinia (1) miałam informację od nadawcy że przesyłka została nadana w środę 22.02,... kobieta
skandal, jeden wielki skandal (1) Przesyłka została zgłoszona, zarejestrowana w systemie i opłacona 18.01 ok.... Piotr Moszkowski totalna porażka (1) Najgorsza firma kurierska. Kurier przyjeżdża bez uprzedzenia. Potem ma... bartigda PACZKA w 24h nie licz na to.... (1) Znajomy wysłał do mnie paczkę uwaga z GDAŃSKA. Wczoraj 5-12-2011 dzis o... NIE ZADOWOLONA KLIENTKA Firma kurierska? Kpina. (1) Przesyłkę nadano 24 sierpnia, dziś jest 29 a przesyłka dalej kisi się w... Tadeusz Nie polecam (7) Firma to kpina. Zamawiałam towar, drogi, bo meble, i przyszły uszkodzone, a... niezadowoloma ja z kolei polecam ! (1) bardzo miły kontakt, a przesylke otrzymalam blyskawicznie !!! aga nie polecam (1) brak kontaktu, czekam i czekam na przesyłkę już 3 dzień a miało być 24h dorota NIE POLECAM (1) Totalna porażka!!!!!!!!! Nigdzie nie można się dodzwonić a jak już łaskawie... as zero kontaktu (1) Zdecydowanie nie polecam.W żaden sposób nie można się skontaktowac z... Mirosław Kęsicki TRAGEDIA (1) Kurier zamówiony wczoraj wieczorem, emailem przesłany list przewozowy z... WWW