A ja nie mam zastrzeżeń (1) Witam, Na wstępie powiem, że kupowałem elekronike (drobną) o wartości ok 700... Taki tam Po raz drugi i oby ostatni (1) Już drugi raz oczekiwanie na przesyłkę wiąże się z gigantycznym stresem. Po... Zbigi zbigniew - opinia (1) ..czytalem inne opinie i jestem zaskoczony....ja nie mam sie do czego... zbigniew
Marek - opinia (2) jeden wielki skandal...przesyłka opłacona 26 grudnia,miała być po 48... Marek Nigdy więcej korzystania z usług K-EX (2) Odradzam korzystanie z usług, Napisałem dwie skargi i nic wiszą w... Krzysztof zdecydowanie nie polecam (2) Po raz pierwszy skorzystałam z usług tej firmy i to był błąd,nigdy... niezadowolona Tragiczna jakość (1) Złotówka czy dwie taniej, ale jakość poniżej krytyki. Zero kontaktu z żadnym... Ulka kurier a działa gorzej od poczty polskiej (1) To jakieś kpiny ze strony k-ex, nie powinni nazywac się kurierem. Po to... sloneczko-m TRAGEDIA!!! (1) Czekam na bardzo ważną przesyłkę. Dostałam wiadomość, że przewidywany okres... Anna b - opinia (1) Nr przesyłki: 458172610, 5XII wysłana dostarczona po telefonach i mailach... b Szybka paczka - jak katar - 7 dni (1) To po prostu Skandal. Dodzwonić sie do oddziału w Gdańsku - trzeba miec dużo... Jerzy przesyłka (1) Bardzo niepoważna firma. Kontakt telefoniczny - nie odpowiadają. Email brak... Marek Krowy im doic a nie przesylki rozwozic!!! (1) Na przesylke expresowa czekam juz od ponad tygodnia. Paczka lezy w ich... Klijent .... (1) Kurier podjął z magazynu paczkę do doręczenia. Późnym wieczorem zadzwonił że... asz dno i wodorosty (1) W piątek czekałem cały dzień, w końcu wieczorem wyszedłem-kurier dotarł... zioolo najgorsza firma kurierska z jaka mialem do czynienia (1) nikomu nie polecam tej firmy kurierskiej oczekuje od poltora tygodnia na... Tomas SYF (1) Wolał bym zanieść przesyłkę na piechotę niż skorzystać z tej firmy... Klient z Elbląga ... (1) 2 razy przesyłano przez nich do mnie paczkę i za każdym razem kurier... pet_sep TRAGEDIA !!!!!! (1) UWAGA!!!, NIGDY !!! Nie korzystajci z tej badziewiastej firmy. Kurier od... Tomek Super realizacja (1) Nie wiem skąd takie negatywne oceny. Ja doświadczyłem zupełnie czegoś... Marcus