Pilna przesyłka nr 872176023 na piątek 28.06 do godz. 12.00

Przesyłka z Bielska do Elbląga nadana w środę 26 z terminem doręczenia piątek do godz.12.00. Dzisiaj jest sobota 29.06,godz.9.00 rano, po wielu interwencjach przesyłka dotarła do Gdańska - pani na infolinii uprzejmie oznajmia, że przesyłka zostanie dostarczona dzisiaj do godziny 14.00 (dzień po terminie - bardzo ważnym terminie). Firma K-Ex nie zna pojęcia dostawa terminowa, na żaden z dostępnych telefonów nie można się dodzwonić. Status przesyłek - dzięki niemu będziesz wiedział, że z twoją przesyłką nic się nie dzieje i też nic nie dasz rady zrobić. Nawet jak po paru godz. dodzwonisz się wytłumaczą ci że wszystko jest pod kontrolą a przesyłka dojdzie - grubo po czasie, ale dojdzie. Jedyną rzeczą którą możesz zrobić to po wszystkim napisać reklamację - tak dla odreagowania. Chcesz zachować zdrowie psychiczne nie korzystaj z Firmy K-Ex.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pilna przesyłka nr 872176023 na piątek 28.06 do godz. 12.00

chlopie ciesz sie ze wogole dostales...... ja tam pracuje i wiem co tam sie dzieje.... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"kurier", dawno tak się nie uśmiałem :-))) , ale fakt, że takie zachowania...mogą doprowadzić do "skrajnego wyczerpania organizmu"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przesylki doreczane na konkretna godzine to jest fikcja.....my jestesmy podwykonawcami firmy kurierskiej i jezdzimy na swoim paliwie i mamy placone "od stopa" i nikt nie bedzie teraz cisnal przes dwie dzielnice bo ktos chce paczke na konkretna godzine,jak ci zalezy to siedz i czekaj..... niestety to samo zycie... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0